Domovská stránka > J > Jak Odstranit Dokument Z Tiskové Fronty?

Jak odstranit dokument z tiskové fronty?

Poklepejte na ikonu tiskárny na hlavním panelu systému Windows. Objeví se okno ukazující všechny tiskové úlohy aktuálně čekající ve frontě na tisk. Zkontrolujte aktuální stav úlohy, kterou chcete zrušit. Vyberte jméno úlohy, kterou chcete zrušit.

Přečtěte si více

Jak zrušit tisk dokumentů?

Zrušení veškerého tisku

Klepněte a přidržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu požadované tiskárny. Klepněte nebo klikněte na možnost See What's Printing (Zobrazit, co se tiskne). Klepněte nebo klikněte na možnost Tiskárna. Klepněte nebo klikněte na možnost Zrušit tisk všech dokumentů.
Jak zrušit tisk v tiskárně HP? V nabídce položky Hardware a zvuk klikněte na položku Tiskárna. Dvojitým kliknutím na ikonu zařízení otevřete okno, pravým tlačítkem myši klikněte na tiskovou úlohu, kterou chcete zrušit, a pak klikněte na příkaz Zrušit tisk.

Jak přepnout tiskárnu z offline do online?

Vyberte Spustit > Nastavení > zařízení > tiskárny & skenery. Pak vyberte tiskárnu > Otevřít frontu. V nabídce Tiskárna zkontrolujte, že možnost Používat tiskárnu offline není zaškrtnutá. Tak jak zastavit tisk dokumentů? Zrušení tisku z Windows

  1. Na hlavním Windows v pravém dolním rohu obrazovky klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Tiskárna.
  2. Vyberte Otevřít všechny aktivní tiskárny.
  3. V dialogovém okně Aktivní tiskárny vyberte požadovanou tiskárnu.
  4. V dialogovém okně tiskárny vyberte tiskovou úlohu, kterou chcete zrušit.

Jak zrušit příkaz k tisku?

Klepněte na tlačítko Start, přejděte na položku Settings (Nastavení) a potom klepněte na ikonu Printers (Tiskárny). Klepněte pravým tlačítkem na tiskárnu a vyberte příkaz Open (Otevřít). Klepněte pravým tlačítkem na úlohu, kterou chcete zrušit, a potom vyberte příkaz Cancel (Storno). Můžete se také zeptat, jak otevřít tiskovou frontu? Nová aplikace Windows 10 Settings má správné možnosti pro vymazání seznamu tiskových úloh.

  1. Stisknutím klávesové zkratky otevřete aplikaci Nastavení Vyhrát + Já .
  2. V aplikaci Nastavení přejděte na „Zařízení -> Tiskárny a skenery“.
  3. Na pravém panelu klikněte na tiskové zařízení a poté na tlačítko „Otevřít frontu“.

Může se také zeptat, co když je tiskárna offline?

Řešení potíží s tiskárnou, která je offline

  1. Zkontrolujte, jestli je tiskárna zapnutá a připojená ke stejné Wi-Fi síti jako zařízení.
  2. spuštění Power Cycle.
  3. Nastavte svou tiskárnu jako výchozí tiskárnu.
  4. Vymažte tiskovou frontu.
  5. Resetujte službu, která spravuje tiskovou frontu.
  6. tiskárnu odeberte a znovu ji přidejte.
Můžete se také zeptat, jak připojit tiskárnu k nové wi-fi? Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru.

Jak vypnout Kopirku?

Řešením je nastavení zařízení do eko-režimu, pokud takovou funkci tiskárna podporuje. Tato funkce může v některých případech nastavením snížit kvalitu tisku. Dnešní tiskárny mají často i funkci vypnutí v nečinnosti s nastavením určitého časového intervalu.

By Ches Culberson

Jak vymazat mezipaměť Windows 10? :: Jak dlouho trvá obnovení Windows?
Užitečné odkazy