Domovská stránka > J > Jak Změnit Nabídku Start Ve Windows 10?

Jak změnit nabídku Start ve Windows 10?

Pokud chcete provést další změny vzhledu nabídka Start, vyberte Start a pak vyberte Nastavení > přizpůsobení > Start. Potom můžete změnit, které aplikace a složky se zobrazí na nabídka Start. V nabídce Start můžete najít aplikace, nastavení i soubory. Stačí vybrat Start na hlavním panelu.

Přečtěte si více

Jak nastavit vzhled Windows 7?

- Nejprve si musíte zobrazit skryté soubory: Spusťte program Průzkumník Windows. Následně stiskněte tlačítko Uspořádat a klepněte na položku Možnosti složky a hledání. Zde se přepněte na záložku Zobrazení. V sekci Upřesnit nastavení potom zvolte položku Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky. Jak změnit vzhled Windows 10? Otevřete »Start | Nastavení | Přizpůsobení | Motivy«. V okně »Motivy« klikněte na odkaz »Nastavení motivu«. Otevře se okno Ovládacích panelů s několika základními a vašimi nastavenými motivy. V dolní části okna vidíte aktuální nastavení pozadí plochy, barvy, zvuků a šetřiče obrazovky.

Podle toho, jak změnit barvu oken windows 10?

Vyberte Přizpůsobení > Barvy. V části Zvolte barvuvyberte Tmavý. Pokud chcete barvu motivu vybrat ručně, vyberte ji v části Poslední barvy nebo Windowsbarev nebo vyberte Vlastní barva, abyste získali ještě podrobnější možnost. Nebo vyberte pole Automaticky vybrat barvu motivu z pozadí, aby Windows vybrat barvu. Jak upravit nabídku Start? Pro přechod do nastavení klikněte na ikonu Start v levém rohu hlavního panelu, následně klikněte na ikonu Nastavení. V menu Nastavení zvolte položku Přizpůsobení a v následně zobrazené nabídce klikněte na položku Start. Zobrazí se dostupná nastavení nabídky Start, která můžete libovolně měnit.

Jak zmenšit nabídku Start?

Jak změnit velikost nabídky Start

Velikost Start nabídky lze měnit. Stačí ji myší uchopit na boku či v rohu a tahem měnit velikost. Jistě jste si všimli, že ve výchozím nastavení jsou seskupeny některé aplikace v kategoriích. Pokud jejich názvy chcete změnit, stačí na ně kliknout.
Jak vypnout Microsoft start? Pokud nechcete, aby se Microsoft Edge spouštěl při přihlášení do Windows, můžete to změnit v Nastavení Windows.

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.

Jak zkrášlit Windows 10?

Dobrým příkladem jsou plovoucí okna třeba, když zvyšujete jas displeje nebo ovládáte hlasitost. Pokud si však tato okénka chcete zkrášlit a zmodernit, tak můžete nainstalovat bezplatnou aplikaci ModernFlyouts. Ta hned po instalaci promění plovoucí okna, která si můžete více nastavit po spuštění aplikace. Jak si nastavit tapetu na Windows 10? Změna obrázku pozadí plochy

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > přizpůsobení > pozadí.
  2. V seznamu vedle možnosti Přizpůsobit pozadívyberte Obrázek, Plná barva neboPrezentace.

Podle toho, jak změnit vzhled windows?

Tady je postup, jak můžete změnit velikost textu, obrázků a aplikací ve Windows. Pokud chcete změnit zobrazení ve Windows, vyberte Start > Nastavení > Usnadnění přístupu > Obrazovka. Pokud chcete, aby se zvětšil jen text na obrazovce, upravte posuvník v části Zvětšit text.

By Garnett Hinchliffe

Jak nastavit Barvy Windows 10? :: Jak vypnout počítač přes vzdálenou plochu?
Užitečné odkazy