Domovská stránka > J > Jak Oskenovat Dokument?

Jak oskenovat dokument?

Naskenování dokumentu

  1. Spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vpravo dole klepněte na ikonu plus .
  3. Klepněte na Naskenovat .
  4. Vyfoťte dokument, který chcete naskenovat. Upravte oblast skenování: Klepněte na Oříznout .
  5. Hotový dokument uložte klepnutím na ikonu zaškrtnutí .

Přečtěte si více

Tak jak skenovat z tiskárny do počítače brother?

Skenování

  1. Zkontrolujte, zda je spuštěn program ControlCenter a je zobrazen v systémové liště vedle systémových hodin.
  2. V závislosti na vašem zařízení Brother, založte dokument, který chcete naskenovat na sklo skeneru (plochý skener) nebo do automatického podavače originálů (ADF).
Jak naskenovat dokument do PDF? Naskenování papírového dokumentu do PDF pomocí přednastavení (Windows)
  1. Vyberte Nástroje > Vytvořit PDF > Skener > [přednastavení dokumentu].
  2. Klikněte na Skenovat.
  3. V případě zobrazení dotazu na skenování dalších stránek vyberte Skenovat více stránek, Skenovat opačné strany nebo Skenování je dokončeno a klikněte na OK.

Podle toho, jak na tiskárně skenovat?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Zařízení> Tiskárny & skenery > Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení. Jak skenovat do PC z tiskárny? Zkontrolujte, zda jsou počítač i tiskárna připojeny ke stejné síti.

  1. Otevřete složku Tiskárny a poté vyberte tiskárnu.
  2. Otevřete vlastnosti tiskárny a poté upravte nastavení dle potřeby.
  3. Na ovládacím panelu stiskněte tlačítko Skenovat do počítače >, vyberte požadované nastavení a potvrďte tlačítkem > Odeslat.

Jak se Scanuje?

Položte dokument do podavače ADF potiskem směrem nahoru, nebo na sklo skeneru potiskem směrem dolů. 1. Dle potřeby zvolte nastavení pro Sken (typ obrázku), Rozlišení, Typ grafiky, Jas, Kontrast a Velikost dokumentu. Klepněte na tlačítko Náhled. Může se také zeptat, jak poslat naskenovaný dokument? Naskenované dokumenty se odesílají jako přílohy e-mailu ve formátu JPEG, PDF nebo v jiném digitálním formátu. Můžete zadat více míst určení, včetně míst určení. včetně Cc (kopie) nebo Bcc (skrytá kopie), jako při odesílání běžného e-mailu.

A další otázka, jak naskenovat dokument do mobilu?

Například program WinScan2PDF, je skvělým způsobem, jak skenovat do PDF. Zároveň i výrobci skenovacích zařízení mají své vlastní programy. Za vyzkoušení stojí i program VueScan, jenž je mezi lidmi oblíbeným pro skenování obrázků. Jak skenovat fotky do počítače? Je to jednoduchý, do tiskárny na sklenenou desku vložíte fotografii, kterou chcete naskenovat. V počítači by jste měla mít program s názvem EPSON Scan, ten otevřete a někde tam je kolonka Náhled. Na ní kliknete a v počítači se vám zobrazí Náhled skenované fotografie, v tuto chvíli máte možnost sken trochu poupravit.

Jak nastavit skenování do počítače?

Povolit skenování do počítače (Windows)

  1. Otevřete nástroj HP Printer Assistant. Windows 10: V nabídce Start klepněte na možnost Všechny aplikace, klikněte na možnost HP a poté vyberte název tiskárny.
  2. Přejděte k části Skenování .
  3. Vyberte položku Spravovat skenování do počítače.
  4. Klikněte na možnost Povolit.

By Sprage Hevner

Jak naskenovat věci do pocitace? :: Jak skenovat na tiskárně HP Laserjet?
Užitečné odkazy