Domovská stránka > J > Jak Spustit Makro V Excelu?

Jak spustit makro v Excelu?

Spuštění makra z karty Vývojář

  1. Otevřete sešit obsahující makro.
  2. Na kartě Vývojář klikněte ve skupině Kód na tlačítko Makra.
  3. V poli Název makra klikněte na makro, které chcete spustit, a stiskněte tlačítko Spustit.
  4. Máte taky další možnosti: Možnosti – Přidejte klávesovou zkratku nebo popis makra.

Přečtěte si více

Jak nastavit Macro?

Pomocí myši, kterou chcete konfigurovat, spusťte Microsoft Mouse and Keyboard Center. V seznamu pod tlačítkem, jehož přiřazení chcete změnit, vyberte Macro (Makro). V seznamu Available Macros (Dostupná makra) vyberte makro, které chcete upravit. Klikněte na Editor a upravte makro nebo zadejte nové události. Jak kopírovat makro? Otevřete sešit obsahující makro, které chcete zkopírovat, i sešit, kam ho chcete zkopírovat. Na kartě Vývojář klikněte na Visual Basic a otevřete editor Visual Basic. nebo stiskněte kombinaci kláves CTRL+R . V Project Průzkumníka přetáhněte modul obsahující makro, které chcete zkopírovat do cílového sešitu.

Může se také zeptat, jak na funkce v excelu?

Funkce listu jsou seřazené do kategorií podle funkčnosti. Pokud chcete projít funkce v kategorii, klikněte na ni. Nebo stiskněte Ctrl+F pro vyhledání funkce po zadání prvních pár písmen nebo popisného slova. Jak zobrazit makra v Excelu? Práce se zaznamenanými makry v Excelu

Makra přidružená k sešitu zobrazíte na kartě Vývojář kliknutím na Makra. Nebo stiskněte kombinaci kláves Alt+ F8. Tím otevřete dialogové okno Makro.

Pokud jde o to, jak spustit makro při otevření sešitu?

Klikněte na >Visual Basic. V průzkumníkovi Project VBA na levé straně rozbalte složku VBA Project sešitu a potom poklikejte na modul ThisWorkbook. Vložte zaznamenaný kód do procedury Sub mezi řádky Sub a End Sub. Zavřete Visual Basic Editor (nemusíte nic ukládat). Jak otevřít VBA Excel? Pro přístup k editoru VBA Stiskněte klávesy Alt + F11 společně.

Jak uložit makro?

Vytvoření a aktualizace sešitu osobních maker

  1. Na kartě Vývojář klikněte na Zaznamenat makro.
  2. V dialogovém okně Záznam makra zadejte smysluplný název makra do pole Název makra.
  3. V poli Uložit makro do vyberte Osobní sešit maker.
  4. Klikněte na OK.
  5. Proveďte akce, které chcete zaznamenat.
Jak vytvořit makra ve Wordu? Na kartě Vývojář klikněte ve skupině Kód na tlačítko Makra. Do pole Název makra napište název makra. Poznámka: Pokud novému makru dáte stejný název jako předdefinovaný makro ve Wordu, nahradí se předdefinovaný makro novými akcemi maker.

Co je to Macro?

Makro (od „macroinstruction“ z řeckého slova „μακρό“ – „velké“ nebo „daleko“) je v informatice definice pravidla, jak bude vstupní posloupnost transformována na výstupní posloupnost (znaků, akcí, výpočtů a podobně). Tuto transformaci označujeme jako substituci nebo expanzi makra.

By Zadack

Jak se správně píše telefonní číslo? :: Jak se rozloučit v emailu?
Užitečné odkazy