Domovská stránka > J > Jak Vypnout Funkci Find My Iphone?

Jak vypnout funkci Find My iPhone?

Vypnutí služby Najít v iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na [vaše jméno] > Najít.
  3. Klepněte na Najít iPhone a klepněte na položku Najít iPhone.*
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID. Zapomněli jste heslo?
  5. Klepněte na Vypnout.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak najít iphone přes android?

Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone. Jak postupovat při ztrate iPhonu? Jak najít ztracený iPhone

  1. přihlaste se na icloud.com/find (můžete tak učinit z jakéhokoli jiného zařízení)
  2. vyberte zařízení, jehož polohu chcete zobrazit na mapě
  3. pokud je vaše zařízení nedaleko, např.
  4. pokud vaše zařízení není blízko nebo máte podezření na krádež, zařízení zablokujte.

Lidé se také ptají, jak zjistit něčí apple id?

Své Apple ID zjistíte po otevřením iCloud pro Windows. Případně spusťte iTunes, vyberte Účet a poté klikněte na Zobrazit můj účet. Jste-li k iTunes přihlášení svým Apple ID, ukáže se vám název účtu i s emailovou registrační adresou. Jak pripojit AirPods k iPhonu? Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit.

Proč mi nejdou sluchátka na iPhone?

Podívejte se po nečistotách, škodách a volných konektorech. Zkontrolujte, jestli sluchátkový port iPhonu, iPadu nebo iPodu touch není zanesený nečistotami. Zkontrolujte, jestli sluchátkový kabel, konektor, ovládání nebo pecky nejsou poškozené, zlomené nebo opotřebené. Můžete se také zeptat, jak pripojit sluchátka k apple? Pak postupujte takto:

  1. Přejděte na plochu.
  2. S AirPody v nabíjecím pouzdře otevřete nabíjecí pouzdro a přidržte ho vedle iPhonu.
  3. Klepněte na Připojit.
  4. Pokud máte AirPody Pro nebo AirPody (3.
  5. Pokud máte AirPody Pro, AirPody (2.
  6. Klepněte na Hotovo.

Jak se Odhlasit z Apple Watch?

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch. Přejděte na panel Moje hodinky a klepněte na Všechny hodinky. Vedle hodinek, jejichž spárování chcete zrušit, klepněte na tlačítko informací . Klepněte na Zrušit spárování Apple Watch. Jak zrušit spárování Apple Watch bez telefonu? V případě, že chcete zrušit spárování vašeho Apple Watch aniž byste museli používat svůj telefon, pak vám nezbude nic jiného než reset vaše chytré hodinky Apple. Buďte opatrní, když si vyberete Vymazat obsah a nastavení, všechna vaše data i nastavení budou odstraněna z vašeho Apple Watch.

Můžete se také zeptat, co delat kdyz mi nejdou sparovat apple watch?

Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se neobjeví posuvník Vypnout. Stiskněte a podržte korunku Digital Crown a potom klepněte na Resetovat. Jakmile se spárování hodinek Apple Watch zcela zruší, můžete je spárovat znovu. Nezapomeňte, že budete potřebovat Apple ID a heslo, které bylo použito k nastavení hodinek.

By Comras

Co je klíč Wi-Fi? :: Jak nekoho sledovat přes iPhone?
Užitečné odkazy