Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Windows 7 Bez Disku?

Jak nainstalovat Windows 7 bez disku?

Windows 7 pak můžete (za předpokladu, že na počítači už máte nainstalován nějaký operační systém) nainstalovat velmi jednoduše. A to tak, že otevřete DVD či USB disk s kopií Windows 7 a kliknete na „Setup.exe“. Výše zmíněným způsobem vytvoření instalační disky jsou ale také bootovací.

Přečtěte si více

Jak provést čistou instalaci Windows 7?

Vložte do DVD mechaniky instalační disk Windows 7 nebo připojte flash disk a restartujte počítač. Windows 7 by se měla z vloženého DVD nebo flash disku sama spustit. Věnujte startujícímu počítači pozornost, možná že načtení systému z disku budete muset potvrdit stiskem klávesy, zpravidla libovolné. Jak provést instalaci Windows 7 z ISO? Proces vytvoření flash disku z ISO obrazu Windows 7 zahájíte stiskem tlačítka Start ISO. Dále zadejte umístění ISO souboru. Vyčkejte několik minut na dokončení otevírání ISO obrazu. Poté tlačítkem Start ISO spusťte samotný proces vytváření flash disku.

Tak jak stáhnout windows 7?

Na adrese www.microsoft.com/software-download teď najdete rozcestník, kde si nejdřív vyberte systém, jehož instalační obraz chcete získat, tj. Windows 10, Windows 8.1, případně Windows 7. Také, jak nainstalovat windows v biosu? Vstupte do BIOSu počítače.

Vypněte počítač, na který chcete Windows instalovat, a poté jej znovu zapněte. Pro vstup do BIOSu stiskněte Del , Esc , F2 , F10 , nebo F9 ve chvíli, kdy se ukáže obrazovka BIOSu (nebo když jste k tomu počítačem vyzváni). Konkrétní klávesa závisí na typu základní desky ve vašem počítači.

Jak nainstalovat Windows bez mechaniky?

K instalaci Windows vám bude stačit zcela obyčejný USB flash disk. Jen pozor, aby měl alespoň 4 GB. Kromě „čisté“ instalace můžete také provést „upgrade“, který vám umožní zachovat soubory, nastavení i aplikace. Jak vytvořit instalační médium Windows 7? Spustíme program, na záložce Home klikneme na tlačítko Browse a vybereme Select OS path. Vybereme cestu k instalačnímu médiu (v našem případě C:Win7). Poté budeme vyzváni k tvorbě vybrané verze systému Windows 7. Vybereme dle svých požadavků a zatrhneme box Slipstream Service Pack.

Jak udělat bootovací flash disk Windows 7?

Jak vytvořit bootovací USB Windows 7

Pro vytvoření bootovacího USB Windows 7 budeme potřebovat malou aplikaci, u které není zapotřebí instalace, stačí tedy jen spustit. Jedná se o aplikaci Rufus. Aplikaci můžete stáhnout na stránkách výrobce.
Jak nainstalovat Windows 7 z flash disku? Vložte USB disk do počítače a spusťte stažený program. V kolonce Device vyberte váš USB disk a zbytek nastavení nechejte jako na obrázku. Stiskněte Start – pozor, všechna data na USB se smažou! Nyní bude USB disk připraven pro to, aby z něj bylo možné spustit instalaci systému.

Jak nainstalovat Windows z flashky?

Po otevření konfigurace systému BIOS stiskněte klávesovou zkratku [F8], nebo použijte kurzor ke kliknutí na [Nabídku bootování] na obrazovce①. V nabídce bootování vyberte USB flash disk / CD-ROM, který chcete použít② a pak stiskem klávesy Enter nabootujte systém z USB flash disku nebo CD-ROMu.

By Janey Aarju

Jak nainstalovat Windows z Flasky? :: Jak nainstalovat Windows na notebook bez OS?
Užitečné odkazy