Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Hru V Iso?

Jak nainstalovat hru v ISO?

Pokud nevíte jak s ním pracovat, přečtěte si: DAEMON Tools - emulování virtuálních CD a DVD mechanik. Nebo hru vypálíte na CD/DVD/BD - Jak vypálit soubor ISO. Klikneme tedy pravým tlačítkem myši na soubor pdth a dáme Otevřít v programu DEAMON tools. Automaticky se nám spustí instalace hry.

Přečtěte si více

Jak přeinstalovat hru?

Pokud chcete hru později znovu nainstalovat, zadejte Steam, vyberte hru z vaší knihovny a poklepejte na název hry. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na název hry a vybrat "nainstalovat". Stačí se řídit pokyny na obrazovce. Jak spustit hru na PC? Pravým tlačítkem myši klikněte na hru, následně vyberte Vlastnosti. V záložce Kompatibilita pak můžeme vybrat Režim kompatibility a možnost spustit jako správce. Uložte kliknutím na OK a následně hru spusťte. Windows provede veškeré potřebné úpravy.

Jak spustit staženou hru?

Heslo, které již znáte ze serveru, odkud jste hru stahovali, dopíšete do okna a stisknete tlačítko OK. Pak se teprve zaheslovaný soubor rozbalí. Většinou po rozbalení stažených souborů budete mít k instalaci jediný soubor s koncovkou iso. Je to vlastně instalační soubor, který duplikuje formát instalačního dvd. Jak nastavit hru? Na telefonu nebo tabletu Android

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google Nastavení aplikací od Googlu. Hry Play.
  3. Zapněte Do podporovaných her se přihlašovat automaticky.
  4. Pokud máte několik účtů: V horní části stránky Nastavení zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke správnému účtu.

Jak se instaluje ISO?

Namontujte soubor ISO do Windows 7

Jeden dobrý program je Virtuální CloneDrive. Po instalaci otevřete Windows Explorer a klepněte pravým tlačítkem myši na soubor ISO, který chcete nainstalovat. V rozbalovací nabídce klikněte na příkaz „Připojit (Virtual CloneDrive).
Jak spustí ISO soubor? Zde můžete rychle extrahovat ISO obraz pomocí 7-Zip: Klikněte pravým tlačítkem na soubor, vyberte 7-Zip, a poté vyberte položku Rozbalit do "".

Jak nainstalovat CD?

Záslepka je uchycena po stranách malými výstupky. Mírným tlakem z vnitřku počítače záslepku odstraníme. Instalovanou mechaniku zasuneme do takto vzniklého otvoru tak, aby nepřesahovala ven z počítače. Ke skříni počítače ji přišroubujeme všemi čtyřmi šroubky, které by měly být k CD mechanice přibaleny. Jak odinstalovat smazanou hru? Smazání dat konkrétní hry z Her Play

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Hry Play .
  2. V horní části obrazovky klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Smazat účet Her Play a data.
  4. V sekci Smazat data jedné hry vyhledejte požadovanou hru a klepněte na Smazat.

Jak obnovit hru na Steamu?

Spusťte klienta služby Steam. V levém horním rohu okna klikněte na „Steam“. Poté klikněte na „Zálohovat a obnovit hry...“. V novém okně vyberte možnost „Obnovit předchozí zálohu“.

By Benenson Treese

Jak se instaluje hra? :: Jak vypnout integrovanou grafickou kartu?
Užitečné odkazy