Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Stáhnout Netflix?

Proč mi nejde stáhnout Netflix?

Zařízení se staršími verzemi Androidu nebo bez certifikátu Play Protect z obchodu Play Store nemůžou stahovat. Pokud si aplikaci nemůžete z obchodu Play Store stáhnout, možná si její zjednodušenou verzi budete moct nainstalovat přímo z Netflixu.

Přečtěte si více

Jak se divat na Netflix?

Na televizích s podporou Netflixu je aplikace Netflix v hlavní nabídce nebo na domovské obrazovce. Pokud má vaše televize App Store, ve kterém si můžete stahovat nové aplikace, vyhledejte Netflix, abyste zjistili, jestli je aplikace k dispozici. Jak nainstalovat Netflix na Mac? MacNainstalovaný

Titulky a alternativní audio

  1. V prohlížeči přejděte na stránku netflix.com.
  2. Vyberte možnost Přihlásit se.
  3. Zadejte svůj e-mail a heslo pro Netflix.

Jak stahovat filmy z Netflixu?

Ne každý pořad jde stáhnout.

  1. Otevřete aplikaci Netflix a klepněte na Stažené pořady .
  2. Vyberte možnost Co si můžete stáhnout?, Vyhledejte pořady ke stažení, Objevte další pořady ke stažení nebo K dispozici ke stažení podle vašeho zařízení.
  3. Vyberte TV pořad nebo film.
  4. Na stránce s popisem klepněte na Stahování .
Jak si stáhnout Netflix? Netflix je dostupný z vašeho internetového prohlížeče na www.netflix.com, když se přihlásíte nebo si vytvoříte nový účet. Pokud máte počítač minimálně s Windows 8, můžete si taky stáhnout aplikaci Netflix pro Windows. Pokud máte počítač s Chromem, můžete si stáhnout aplikaci Netflix z obchodu Google Play.

Pokud jde o to, jak stáhnout netflix do televize sharp?

Stiskněte tlačítko Dock nebo Aplikace na dálkovém ovládání Sharp. Poznámka: Pokud nevidíte tlačítko Dock nebo Aplikace, stiskněte tlačítko SmartCentral na dálkovém ovládání a pak najděte a vyberte možnost Aplikace. Vyberte ikonu Netflix. Může se také zeptat, co dělat když zařízení není kompatibilní s touto verzi? Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

  1. Běžte do nastavení a povolte instalaci aplikací z neznámých zdrojů.
  2. Stáhněte si balíček aplikace Market Helper (v Obchodě Play není z důvodů jeho obcházení, jelikož je balíček na stránkách autora, a rozborem kódu prošel, budeme mu věřit)
  3. Spusťte aplikaci Market Helper.

Jak preinstalovat Netflix v TV?

V sekci Aplikace vyberte možnost Netflix. Poznámka: Pokud Netflix nevidíte, vyberte možnost Hledat všechny aplikace a najděte Netflix. Vyberte možnost Instalovat. Jak zmenit obrazek na Netflixu? Jak smazat nebo upravit profil

  1. Z webového prohlížeče přejděte na stránku Spravovat profily.
  2. Vyberte profil, který chcete změnit.
  3. Změňte název, obrázek nebo jazyk profilu.
  4. Uložte si změny, nebo profil úplně odstraňte přes Smazat profil.

Jak ukoncit Netflix na TV?

Je předem nutné upozornit na to, že se Netflix předplatné nedá zrušit přímo z aplikace na vaší televizi nebo jiném zařízení. Pro zrušení budete muset na stránku netflix.com/cancelplan (kam vás aplikace dokáže odkázat).

By Hwang Eggie

Jak sledovat Netflix bez aplikace? :: Jak pridat Netflix na plochu?
Užitečné odkazy