Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Zvuk Z Mobilu?

Jak nahrávat zvuk z mobilu?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Přečtěte si více

Podle toho, jak vytvořit audio nahrávku?

Jak nahrávat Windows Audio pomocí FoneLab

Krok 1 Nainstalujte Screen Recorder do počítače a spusťte jej. Krok 2 klikněte Záznamník zvuku, pak přejdete na rozhraní záznamu zvuku. Krok 3 Nastavte nahrávání zvuku ze systémového zvuku nebo hlasu mikrofonu podle potřeby a poté klepněte na REC pro spuštění záznamu zvuku.
Můžete se také zeptat, jak nahrávat zvuk? Záznam zvuku

  1. Klepněte v dokumentu na tlačítko Přidat , klepněte na tlačítko Média a nakonec klepněte na Zaznamenat zvuk.
  2. Nahrávání zahájíte klepnutím na tlačítko Nahrát .
  3. Nahrávání zastavíte klepnutím na tlačítko Zastavit .
  4. Ukázku záznamu si můžete pustit klepnutím na tlačítko Ukázka .

Může se také zeptat, jak nahrávat na mobil?

V případě Androidu jde o aplikace Call Recorder ACR nebo třeba Automatic Call Recorder, které umí automaticky nahrávat všechny hovory, nebo jen ty vybrané, podle splnění nastavených podmínek. Jak nahrát zvuk Android? Můžete použít aplikaci Android Voice Recorder k nahrávání nejen hlasových poznámek, ale také přednášek, koncertů, kázání a dalších. Záznamy pro Android budou uloženy jako soubory MP3 v reálném čase. Hi-Q MP3 Voice Recorder navíc nahraje zvukové nahrávky do Dropboxu a na Disk Google automaticky.

Tak jak nahrát hlasovou zprávu?

Otevřete individuální nebo skupinový chat. Klepněte na ikonu mikrofonu , přidržte ji a začněte mluvit. Přetáhnete-li ikonu mikrofonu prstem nahoru, nahrávání tak uzamknete a můžete v nahrávání zprávy pokračovat, aniž byste museli prst na obrazovce stále držet. Jak nahrávat zvuk na Samsungu? Chcete-li nahrávat zvuk ve vysoké kvalitě, měli byste nahrávat hlas hlasitě v tichém prostředí. Krok 1Spusťte aplikaci Samsung Voice Recorder v telefonu Samsung Galaxy. Vyberte různé režimy záznamu hlasu, například STANDARD, ROZHOVOR a SPEECH-TO-TEXT. Krok 2Mluvte do mikrofonu a nahrávejte zvuk telefonu Samsung Galaxy.

Pokud jde o to, jak pridat zvuk k obrazku?

Jak přidat hudbu k obrázku v VistaCreate

  1. Vytvořte si účet VistaCreate. Vytvořte si osobní účet VistaCreate, aby byly všechny vaše návrhy automaticky uloženy a přehledně uspořádány v soukromém kreativním prostoru.
  2. Vyberte formát návrhu a šablonu.
  3. Přidat hudbu k obrázku.
  4. Přizpůsobit a stáhnout.
Jak nahrát zvuk z AngelSounds? Stačí připojit nahrávací kabel do miniUSB konektoru, druhý konec zapojit do zařízení na kterém se bude zvuk nahrávat a spustit nahrávání. Můžete také spustit aplikaci AngelSounds, jakmile do telefonu připojíte druhý konec kabelu, automaticky se otevře okno pro nahrávání zvuku srdečních ozev plodu.

Jak nahrát zvuk na notebooku?

Jak nahrát záznam zvuku

Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.

By Ambert

Jak nahrávat zvuk na notebooku? :: Jak nahrávat zvuk z PC Audacity?
Užitečné odkazy