Domovská stránka > J > Jak Vydělat Na 3D Tiskárně?

Jak vydělat na 3D tiskárně?

Pokud jste vlastníkem 3D tiskárny, můžete začít prodávat vlastní výtisky a to téměř kdekoliv. Použijte k tomu sociální sítě, eBay nebo například Etsy. Jste-li pouze malý živnostník, vhodná pro vás bude například e-commerce platforma. Vytvářejte potencionálním zákazníkům nabídky a propagujte své 3D výtisky.

Přečtěte si více

Jak dlouho trvá 3D tisk?

Tisk každého 3D modelu trvá trochu jinou dobu a odvíjí se od velikosti objektu. 3D tisk zatím není na takové úrovni, aby byly větší 3D předměty hotovy během chvíle. Pro představu – 3D vizitka s nápisy a logem trvá až 2 hodiny, figurka vysoká 10 cm asi 4 hodiny a menší krabička až 8 hodin. Pokud jde o to, v čem kreslit pro 3d tisk? Máme pro vás 5 nejlepších aplikací, které vám v tom pomůžou a některé zvládnou i úplní začátečníci. Představujeme programy TinkerCAD, Fusion 360, Makers Empire, SketchUp a Onshappe. Ponořte se do 3D modelování a vytvořte dárky pro přátele nebo třeba chybějící krytku dálkového ovladače.

A další otázka, jak používat 3d tužku?

Jak používat 3D pero?

  1. Zapojte pero do elektrické sítě – většinou se využívá USB kabel.
  2. Do horní části vsuňte vámi zvolenou náplň
  3. Jakmile se filament navine, musíte chvíli počkat, než se rozehřeje na potřebnou teplotu.
  4. Můžete se pustit do tvoření.
Jak vyndat napln z 3D péra? Pokud chcete náplň vyndat, nebo změnit její barvu, stiskněte tlačíko „pro posun vzad“. Pokud bude potře- ba, nastavte tlačítko rychlosti na max. rychlost. Poznámka: Po použití nebo před uskladněním vyjměte náplň z 3D pera.

Jak využít 3D tiskárnu?

Možností využití trojrozměrného tisku je skutečně mnoho. Pojďme se na některé blíže zaměřit. 3D tiskárnu využijete také doma. Můžete si vyrobit třeba nádoby, šperky, háčky na ručníky, stojánky na mobilní telefony nebo malé hračky pro děti. Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit retrakce? Při manuálním nastavení věnujte pozornost těmto parametrům:

  1. Hodnotu retrakce nastavte v rozmezí 0,5 až 5 milimetrů.
  2. Zvyšte rychlost přejezdů tiskové hlavy.
  3. Zkuste snížit teplotu extruderu zhruba o 10 °C.

Může se také zeptat, jak odhlučnit 3d tiskárnu?

Re: Odhlučnění tiskárny

K výraznému ztišení celé tiskárny u mě stačilo to, že jsem v bodech tiskárnu podložil kousky vystřiženého tlustějšího koberce. Je ale třeba podložit všude včetně krajů rámu, na kterém tiskárna stojí. Tzn. celkově 6 míst.
Jak upravit 3D tisk? Broušení dílů

  1. U PLA se snažíme broušení minimalizovat a díly brousit až po prvním nátěru speciální barvy.
  2. Na broušení můžeme použít pilník a brusné papíry různé hrubosti.
  3. K urychlení broušení použijeme elektrické brusky různých velikostí
  4. Na doleštění používáme speciální houbičku nebo flexibilní brusný papír.

Jak Slicovat?

Slicování & kontrola dat

Vřele doporučujeme nejdříve model naslicovat, následně data překontrolovat a teprve poté vyexportovat G-gcode. Klikněte na Slice now. Slic3r vygeneruje data pro tiskárnu. Vývoj generování můžete sledovat na liště v pravém dolním rohu.

By Darcy

Jak AirPlay? :: Jak připojit sluchátka k televizi?
Užitečné odkazy