Domovská stránka > J > Jak Pripojit Iphone Do Pc?

Jak pripojit iPhone do PC?

Po připojení zapněte iTunes

Když máte ten správný datový a potažmo nabíjecí kabel iPhone, spusťte po připojení telefonu iTunes v počítači nebo na Macu. V něm se vám iPhone zobrazí. Můžete tak provést akci iPhone záloha a celý datový obsah telefonu uložit na PC.

Přečtěte si více

Jak pripojit k iPhone k PC?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi

  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.
Jak zobrazit fotky z iPhonu na PC? Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.
  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.

A další otázka, proč se mi nezobrazuje iphone v itunes?

Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo počítači s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi. Pokud jde o to, jak připojit iphone k pc přes usb? Jestliže jste s iPhonem obdrželi kabel Lightning–USB a počítač je vybavený USB‑C portem, připojte USB koncovku na kabelu k počítači přes adaptér USB‑C – USB (prodává se zvlášť) nebo použijte kabel USB‑C – Lightning (prodává se zvlášť).

Jak dostat hudbu z iPhone do PC?

Nahoře v toolbaru najdete dvě tlačítka. Jedno z nich slouží k uložení do Macu, druhé do iTunes. Druhá možnost uloží skladby rovnou do vaší knihovny v iTunes. Pokud chcete uložit skladby do počítače, zvolte první možnost a vyberte cestu, kam se má hudba uložit. Jak propojit iPhone s PC bez iTunes? Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.

Jak zálohovat kontakty z iPhone do PC?

Následně na svém počítači v internetovém prohlížeči navštivte stránky iCloud.com, kde se přihlaste svým Apple ID. Rozklikněte Kontakty, zvolte vybrat vše a Export vCard. Na počítači pod svým účtem Gmailu, který používáte i ve svém zařízení se systémem Android, zvolte nabídku Kontakty, volbu Více a Importovat. Jak kopírovat fotky do iPhone? Otevřete aplikaci Fotky na iPhonu a klepněte na Importovat. Vyberte fotky a videozáznamy, které chcete importovat, a potom vyberte cíl importu. Import všech položek: Klepněte na Importovat vše.

Když to vezmeme v úvahu, kam ulozit fotky z iphone?

Fotky na iCloudu uchovávají fotografie a videa v bezpečí, aktuální a automaticky dostupné na všech zařízeních Apple, na webu iCloud.com a dokonce i na PC. Když používáte Fotky na iCloudu, nemusíte importovat fotografie z jednoho zařízení do druhého.

By Dalis Ogaz

Jak Pretahnout fotky do PC? :: Jak přehrát video v iPhone?
Užitečné odkazy