Domovská stránka > J > Jak Zapnout Ivysílání?

Jak zapnout iVysílání?

Pro některé televizory (např. Sony) je nutné HbbTV ručně aktivovat. Aplikace iVysílání je dostupná přes červené tlačítko na televizním ovladači.

Přečtěte si více

Jak získat HbbTV?

V případě, že máte přístroj s podporou HbbTV, ujistěte se, že je připojený k internetu, ať již kabelem LAN nebo pomocí Wi-Fi. Nabídka služeb HbbTV se aktivuje stisknutím červeného tlačítka na dálkovém ovladači televizoru. Co je to Samsung account? Samsung Account je vstupní branou k celému ekosystému aplikací a služeb společnosti Samsung. Je to účet, který nejen že propojuje veškeré používané aplikace ve vašem zařízení, ale zároveň přináší i mnoho dalších výhod jako rychlé zálohování dat, zákaznickou podporu či snadné přihlašování do Samsung eshopu.

Jak funguje Cashback Samsung?

Jak získat bonus

V nově zakoupeném telefonu jděte do aplikace Samsung Members do sekce Výhody a klikněte na banner Získejte váš Cashback (peníze zpět za váš nákup), proveďte registraci, včetně nahrání čitelné fotografie daňového dokladu. Po ověření zaregistrovaných údajů vám bude zaslán schvalovací email.
Jak obnovit heslo na Samsungu? Pokud se nemůžete vzpomenout na heslo ani e-mail, můžete přinést své zařízení, společně s dokladem o koupi, do autorizovaného zákaznického centra Samsung.

  1. Nejprve se ujistěte, že je zařízení vypnuté.
  2. Následujte instrukce Jak provést obnovení továrního nastavení pomocí tlačítek.

Když to vezmeme v úvahu, jak se odhlasit z androidu?

Odstranění účtu Google nebo jiného účtu z telefonu

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Hesla a účty.
  3. V sekci Účty klepněte na účet, který chcete odstranit.
  4. Akci potvrďte klepnutím na Odebrat účet.
Jak se odhlásit z telefonu? zkuste se podivat do nastaveni-ucty a synchronizace- a tam uvidite vsechny ucty na ktere ste prihlasena v mobilu potom ten ucet rozkliknete a mela by tam byt moznost odebrat ucet.

Jak smazat Samsung?

Jděte do Nastavení a v něm na kartu Zálohování a obnovení dat. Mezi volbami vyberte Obnovení továrních dat. Za několik minut se vaše data smažou a telefon se restartuje. A další otázka, jak zrušit účet na instagramu? Jak trvale odstranit účet

  1. Pokud ještě nejste přihlášeni ke svému uživatelskému účtu, pak se k němu přihlaste zadáním vašich přístupových údajů
  2. Z nabídky vyberte důvod trvalého odchodu z Instagramu.
  3. Zadejte své heslo pro přístup k uživatelskému účtu.
  4. Rozhodnutí potvrďte kliknutím na tlačítko „Odstranit účet …“

Jak seřadit programy na LG televizi?

Do menu - nastavení (ikona satelit) - tam na úpravu programů. Otevře se okno se seznamy naladěných programů v pořadí DTV, Radio, TV. Najet na program, který chci přesunout (nemačkat "OK"!) a stisknout modré tlačítko.

By Isbel

Jak lze poslat balík? :: Jak často vypínat notebook?
Užitečné odkazy