Domovská stránka > J > Jak Formatovat Video?

Jak Formatovat video?

Jak převést MP4 Online?

  1. První krok. Vložte soubor (MKV, AVI nebo jiný video formát) přetažením nebo klepnutím na tlačítko Přidat soubory. ( Add files)
  2. Druhý krok. Vyberte video nebo audio formát pro výstup a zvolte rozlišení pro výstupní video.
  3. Třetí krok. Potvrďte své úpravy a uložte své video do preferovaného formátu.

Přečtěte si více

Jak otevřít video?

Pokud žádný jiný program neotevře soubor VIDEO, jsou zde uloženy univerzální prohlížeče souborů, jako File Magic (Download), aby se tento den uložil. Tyto programy mohou otevírat mnoho různých typů souborů, takže pokud žádný z výše uvedených tipů nefunguje, je cesta k přechodu univerzálního prohlížeče souborů. Jakou koncovku mají videa? Tak tomu je u některých formátů video souborů jako WebM (.webm), Windows Media Video (.wmv) a Ogg Video (.ogv), z nichž každý může obsahovat několik jasně definovaných podtypů formátů kódování videa a audia, čímž je poměrně snadné zjistit, který kodek bude použit k přehrávání.

Také, jak se komprimuje video?

Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.
Jak udělat MP4? Uložení ve formátu videa
  1. Vyberte Soubor > Exportovat.
  2. Otevřete seznam Formát souboru a vyberte formát videa, který chcete(MP4 nebo MOV).
  3. Vyberte požadovanou kvalitu videa:Kvalita prezentace, Kvalita internetunebo Nízká kvalita.

Jak prevest video na AVI?

Nejčastěji opěvovaným programem pro převod souborů je Format Factory. Instalační soubor má kolem příjemných 40 MB a odkaz na něj naleznete na konci článku. Instalace je snadná a rychlá, stejně jako následná práce aplikací. Pozor je zde dobré dát pouze na instalaci toolbaru vyhledávače "Ask", kterou nedoporučuji. Podle toho, jak oddělit zvukovou stopu z videa? Prvním z nich je jednoduchý nástroj YouCut. Po jeho zapnutí stačí kliknout na ikonu plus v dolní části obrazovky, vybrat video u kterého chcete zvukovou stopu vypnout a potvrdit šipkou v pravém dolním rohu. Editor nabízí opět možnosti pro střih videa, přidání filtru, emoji a vložení vlastního textu.

Může se také zeptat, jak oddělit zvukovou stopu od videa?

Pomůže vám program Video to Audio Converter. Pokud se rozhodnete uložit z videa pouze jeho zvukovou stopu, pak vám vhodně poslouží program Video to Audio Converter, který se specializuje na extrakci a ukládání zvukových stop obsažených v multimediálních video souborech. Jak stáhnout zvukovou stopu? YouTube to MP3 Converter 3.9 – freeware

Existuje program, který toto umí. V případě videoklipů tak dokáže uložit audio třeba pro použití v mobilu jako vyzvánění, nebo tak vytvoříte audioknihu. Aplikace nejenže nabízí extrakci zvuku do formátu MP3, OGG a MP4, ale také případnou konverzi podle požadovaných parametrů.

Jak převést video z MP4 do AVI?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter na vašem počítači a nainstalujte jej nejprve. Krok 2: Spusťte tento konvertor a klikněte na "Přidat video" pro výběr souboru MP4, který chcete převést. Krok 3: Poté vyberte AVI jako výstupní formát a vyberte si výstupní složku.

By Hedi Skains

Jak konvertovat MOV? :: Jak převést soubor MOV do MP4?
Užitečné odkazy