Domovská stránka > J > Jak Přenést Fotky Z Pc Do Iphone?

Jak přenést fotky z PC do iPhone?

iPhone, iPad a některé modely iPodu lze připojit k televizoru a fotografie si prohlížet na něm. Tip: Pokud na počítači a na zařízení používáte Fotky na iCloudu, fotky se synchronizují automaticky. Viz článek podpory Apple Nastavení a používání Fotek na iCloudu na počítači s Windows. Připojte zařízení k počítači.

Přečtěte si více

Jak přetáhnout fotky z PC do iPhone bez iTunes?

dr. fone – Transfer je nejlepším nástrojem pro přenos fotografií z iPhonu do počítače bez použití iTunes. Nejen, že přináší širokou škálu funkcí, ale je také velice snadný k používání a je vytvořen společností Wondershare. Jak stáhnout fotky z notebooku do iPhonu? Krok 1Stáhněte si nejnovější verzi iTunes a připojte svůj iPhone / iPad k notebooku přes kabel USB a poté kartu Věřte na obrazovce iPhonu / iPadu, pokud je váš iPhone / iPad poprvé připojen k notebooku. Krok 2Klikněte na ikonu zařízení a poté se na rozhraní zobrazí vaše data. Krok 3klikněte Fotky z levého podokna.

Jak kopírovat fotky do iPhone?

Otevřete aplikaci Fotky na iPhonu a klepněte na Importovat. Vyberte fotky a videozáznamy, které chcete importovat, a potom vyberte cíl importu. Import všech položek: Klepněte na Importovat vše. Jak dostat fotky z PC do mobilu? Možnost 2: Přesun souborů pomocí kabelu USB

  1. Odemkněte telefon.
  2. Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB.
  3. Na telefonu klepněte na oznámení Nabíjení zařízení přes USB.
  4. V sekci Použití USB vyberte Přenos souborů.
  5. V počítači se otevře okno Přenos souborů.
  6. Až budete hotovi, telefon ve Windows odeberte.

Kam ulozit fotky z iPhone?

Fotky na iCloudu uchovávají fotografie a videa v bezpečí, aktuální a automaticky dostupné na všech zařízeních Apple, na webu iCloud.com a dokonce i na PC. Když používáte Fotky na iCloudu, nemusíte importovat fotografie z jednoho zařízení do druhého. Jak přenést soubory z PC do iPhonu bez iTunes? Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.

Jak přenést data z PC do iPhonu?

V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat. Jak propojit iPhone s počítačem? Připojte iPhone k PC s Windows. K připojení můžete použít USB nebo také Wi‑Fi připojení, pokud nastavíte synchronizaci přes Wi‑Fi. V aplikaci iTunes na PC s Windows klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes.

Jak připojit iPhone k PC přes USB?

Stiskněte a podržte klávesu Alt a z nabídky Apple  vyberte Informace o systému. V seznamu vlevo vyberte USB. Pokud ve stromě USB zařízení uvidíte svůj iPhone, iPad nebo iPod, stáhněte si nejnovější macOS nebo nainstalujte nejnovější aktualizace.

By Elia

Jak přenést fotky z Android do iPhone? :: Jak přehrát hudbu v mobilu?
Užitečné odkazy