Domovská stránka > J > Jak Vypnout Synchronizací Plochy?

Jak vypnout synchronizací plochy?

Změna výchozí složky Plocha ve Windows 10

V ní konečně vyberte Nastavení. Přejděte na kartu Automatické ukládání, kde si všimněte prvního oddílu Plocha, dokumenty a obrázky. Vedle Plochy v rozbalovací nabídce zvolte dle vlastních preferencí buď OneDrive, nebo Jenom tento počítač.

Přečtěte si více

Také, co to je onedrive?

OneDrive je cloudová služba Microsoftu, která vás spojuje se všemi vašimi soubory. Umožňuje ukládat a chránit soubory, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoli na všech svých zařízeních. A další otázka, jak založit onedrive? Přejděte na OneDrive.com a vyberte zadarmo. Vyberte vytvořit účet Microsoft. Zadejte svoji e-mailovou adresu a heslo, které chcete použít, a vyberte Další. Nebo vyberte použít telefonní číslo, zadejte svoje telefonní číslo a vyberte Další.

Může se také zeptat, jak se přihlásit na onedrive?

Přidání dalšího účtu pro OneDrive v počítači

V Nastavení vyberte Účet a pak vyberte Přidat účet. Když se spustí nastavení OneDrivu, zadejte svůj nový účet a pak klikněte na Přihlásit se.
Jak stáhnout SharePoint? Když vyberete více souborů nebo složek a pak zvolíte Stáhnout z Microsoftu OneDrive, SharePoint v Microsoftu 365, nebo SharePoint Server – vydání s předplatným, prohlížeč začne stahovat soubor .

Jak přestat zálohovat na OneDrive?

V Nastavení vyberte Zálohování > Spravovat zálohování. Pokud chcete začít zálohovat složku, vyberte libovolnou složku, která neobsahuje zálohované soubory, a pak vyberte Spustit zálohování. Pokud chcete zastavit zálohování složky, vyberte Zastavit zálohování a potvrďte svou žádost. A další otázka, jak smazat soubory? Smazání souborů

  1. Otevřete aplikaci Soubory .
  2. Klepněte na soubor.
  3. Klepněte na Smazat Smazat. Pokud ikonu Smazat nevidíte, klepněte na ikonu možností Smazat .

Pokud jde o to, jak odstranit onedrive z průzkumníka?

Kliknout druhým myšítkem na jeho ikonu vpravo dole v oznamovací oblasti (dva šedé mráčky), vybrat Nastavení > záložka Nastavení > odškrtnout Spustit OneDrive automatitcky po přihlášení do Windows. To je vše, čeho dosáhnete obyčejným klikáním na nabídky. Jak obnovit fotky z OneDrive? Přejděte na web OneDrive a přihlaste se pomocí svého účtu Microsoft nebo pracovního nebo školního účtu.

  1. V navigačním podokně vyberte Koš.
  2. Vyberte soubory nebo složky, které chcete obnovit, tak, že na jednotlivé položky kliknete a kliknete na zaškrtávací políčko kruh, které se zobrazí, a potom kliknete na Obnovit.

Také, jak se odhlásit z účtu microsoft?

Pokud se chcete odhlásit Windows 11, vyberte Start. Vyberte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se. Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.

By Leighton

Jak odstranit rámeček na Facebooku? :: Jak uvolnit místo na OneDrive?
Užitečné odkazy