Domovská stránka > J > Jak Odstranit Licenci Office?

Jak odstranit licenci Office?

Z libovolného zařízení přejděte na váš účet Microsoft, stránka Instalace a pokud se zobrazí výzva, přihlaste se pomocí účtu Microsoft. V části Zařízení vedle zařízení vyberte Odhlásit se z Office.

Přečtěte si více

Jak prenest licenci Office?

Jak může zákazník přenést licenci na svůj nový počítač? Zákazníci musí nejprve z původního počítače licenci odinstalovat a potom ji nainstalovat na nový počítač pomocí stejného postupu (tedy jít na zákaznickou podporu, přihlásit se nebo zadat kód Product Key, stáhnout software). Jak preinstalovat Office? Pokud chcete nainstalovat Office, zkuste se přihlásit přímo na stránku Software Microsoft 365. Vyberte požadovaný jazyk a bitovou verzi (uživatelé PC si můžou vybrat mezi 32bitovou a 64bitovou verzí) a potom klikněte na Nainstalovat.

Jak změnit licenci Office?

Na zařízení, na kterém chcete kód Product Key změnit, otevřete libovolnou aplikaci Office a vyberte z nabídky Soubor možnost Účet v dolní části nabídky. V části Informace o produktu vyberte tlačítko Změnit licenci. Jak odstranit licenci Windows 10? Otevřete cmd.exe v administrátorském režimu (správce) a zadejte příkaz:

  1. slmgr.vbs /UPK. Tímto příkazem se provede odinstalace produktového klíče.
  2. slmgr.vbs /cpky. Tento příkaz odebere kód Product Key z registru, aby se zabránilo odcizení tohoto klíče nebo zneužití.
  3. slmgr.vbs /rearm.
  4. slmgr.vbs /ato.

Jak odinstalovat Office ve Windows 10?

Ve Windows 10 klikněte na tlačítko Start a zadejte ovládací panely. Stiskněte Enter a potom klikněte na Odinstalovat program. Pak vyberte Microsoft 365 a klikněte na Odinstalovat. Pokud se chcete ujistit, že je Office úplně odinstalovaný, je nejlepší použít nástroj Easy Fix. Jak zprovoznit Office? Office aktivujete přihlášením do účtu Microsoft. Pokud rozpoznáme váš účet Microsoft, zobrazí se na této obrazovce. Po přihlášení se váš produkt přidá do vašeho účtu Microsoft, takže si ho později můžete znovu nainstalovat nebo spravovat nové předplatné i bez kódu Product Key.

Jak stáhnout Office?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat)

  1. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu.
  2. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN).
  3. Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office.
Jak preinstalovat Outlook? Oprava aplikace Office
  1. Klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start.
  2. Vyberte produkt Microsoft Office, který chcete opravit, a pak vyberte Změnit.
  3. Podle toho, jestli je vaše kopie Office nainstalovaná pomocí Klikni a spusť, nebo pomocí Instalační služby MSI, se vám zobrazí následující možnosti, jak pokračovat v opravě.

Také, jak kreknout office?

Po prvním spuštění programu Microsoft Office Word vám zobrazí obrazovka Zadejte kód Product key, pokud se vám nezobrazí přepněte do záložky "Soubor" a potom na položku "Pomocník". V okně "Pomocník" klikněte na nápis "Změnit kód Product Key". Zadejte kód Product Key a klikněte na "Pokračovat".

By Keller Golsner

Jak preinstalovat Office 2019? :: Jak zrušit aktivaci Windows 10?
Užitečné odkazy