Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Systém Windows 10?

Jak vyčistit systém Windows 10?

Vyčištění disku v Windows

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte vyčištění disku a v seznamu výsledků pak vyberte Vyčištění disku.
  2. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
  3. V části Soubory, které budou odstraněny vyberte typy souborů, které chcete odstranit.
  4. Vyberte OK.

Přečtěte si více

Čím vyčistit grafickou kartu?

Obrázek 1: Neelektrické části karty (jako chladič či plechy) můžete vyčistit štětcem, samotnou kartu pak vyčistěte s pomocí stlačeného vzduchu. Čím čistit elektroniku? Čistěte je měkkým, suchým hadříkem nebo tamponkem namočeným v lihu. Maz pak vyčistěte pomocí kosmetických tyčinek nebo párátka. Konektory a porty: Zde je ideální nejprve porty vysát, a následně je vyčistit kartáčky nebo štětečky na elektroniku.

Jaký program na čištění počítače?

Spusťte PC opět na plný výkon, pomůže správný software

  • Advanced SystemCare Free 13.1 – freeware.
  • Glary Utilites 5.1 – freeware.
  • Ashampoo WinOptimizer Free 17 – freeware.
  • Clean Master for PC 6 – freeware.
  • Advanced System Optimizer 3 – freeware.
  • Windows Repair Tool 4.7 – freeware.
  • Windows Live Tuner 4 – freeware.
Jak očistit pastu z procesoru? Bude to mnohem snazší! c) Rychle otřete horní část procesoru vlhkou částí hadříku a jemně otřete starou tepelnou pastu. Pokračujte v navlhčení hadříku podle potřeby. Pokud používáte dostatečné množství 99% IPA, neměli byste potřebovat přílišnou sílu.

Jak připravit notebook na reklamaci?

Zabrání se tak poškození během přepravy. Nejlépe uděláte, pokud počítač s baterií vložíte do krabice, ve které byl zakoupen. Často se rovněž přidává vytištěný formulář, který celou reklamaci zahájil a obsahuje popis chyby i informace o klientovi. Typicky se nepřikládá napájecí adaptér, vyskytují se však výjimky (např. Tak co je tovární nastavení pc? Obnovením počítače do továrního nastavení přeinstalovat systém Windows a zároveň odstranit své soubory, nastavení a aplikace – kromě aplikací dodaných s počítačem. Obnovením počítače vrátit nedávno provedené změny systému.

Jak zrusit účet na Windows 10?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> e-mailové & účty. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat. Jak obnovit Windows 10 do předchozího stavu? Pomocí kombinace kláves [Windows] + [R] vyvolejte okno »Spustit«, napište příkaz »rstrui« a stiskněte klávesu [Enter]«. Otevře se okno nástroje »Obnovení systému«. Klikněte na tlačítko »Další«. Nyní se zobrazí několik posledních uložených bodů obnovení.

Jak dat notebook do původního stavu?

Pokud jste tedy připraveni celou operaci spustit, klepněte na tlačítko Start a v nabídce Start klepněte na položku Nastavení. V okně Nastavení pak klepněte na položku Aktualizace a zabezpečení a následně vyberte položku Obnovení. V horní části sekce Obnovení pak uvidíte možnost Obnovit počítač do továrního nastavení.

By Charry Ruffino

Jak zmenšit velikost IMG? :: Jak vyčistit počítač před prodejem?
Užitečné odkazy