Domovská stránka > C > Co Je To Slot Pc?

Co je to slot PC?

Slot je rozhraní pro připojení například procesoru, rozšiřujících karet, grafických karet, speciálních modulů apod.

Přečtěte si více

Co patří do základní počítačové sestavy?

Počítačový systém je "úplný" počítač, který zahrnuje hardware, operační systém (základní software) a periferní zařízení potřebná a používaná pro "plnohodnotný" provoz. Tento pojem může také označovat skupinu počítačů, které jsou propojeny a fungují společně, například počítačovou síť nebo počítačový klastr. Lidé se také ptají, jaký zvolit chipset? Info: Lepší chipset dává základní desce speciální možnosti, které třeba levnější chipsety poskytnout nedokážou, jako je například podpora více USB slotů, možnost taktování či podpora jiných speciálních funkcí.To, že ale nějaký chipset tyto funkce povoluje, automaticky neznamená, že je jimi vybavena základní deska.

Podle toho, jak otestovat motherboard?

Jednou z nejlepších utilit pro monitorování a měření teplot, napětí a otáček větráků uvnitř počítače je SpeedFan 4.23, alternativou je pak Motherboard Monitor. SpeedFan umí měřit teplotu CPU, skříně, hard-disků a rovněž jádra grafické karty a jejího okolí přes I2C sběrnici. A další otázka, jaký je nejlepší chipset? Stále rozšířený a oblíbený je i předchozí B450. Nejvýkonnějším sestavám patří X570. CPU od Intelu mají možnosti velmi podobné. V případě socketu 1200 je základní volbou čipset B560 nebo trochu starší B460.

Jak funguje procesor?

Provádí výpočty, zpracovává data, ovládá další komponenty počítače a komunikuje s nimi. Když chceme říci procesoru, co má dělat, musíme mluvit v takzvaném instrukčním kódu. Počítač si instrukce tohoto kódu načítá z operační paměti a potom je velmi rychle zpracovává. Co to je chipset? Čipová sada (anglicky chipset, počeštěně též čipset) je jeden nebo více integrovaných obvodů (čipů), které jsou navrženy ke vzájemné spolupráci a jsou obvykle prodávány jako jediný produkt. V oblasti počítačů je termín obvykle používán k označení specializovaných čipů na základní desce nebo na rozšiřujících kartách.

Může se také zeptat, kolik za beton do základové desky?

základová deskadesky

základové desky

PoložkaOrientační cenaPoptávka
Beton do základových pásů40 000 KčPožádat o kalkulaci
Zemnící a izolační materiál40 000 KčPožádat o kalkulaci
Jakou frakci do základové desky? Separaci betonu od zeminy zajistí podsyp těženým kamenivem (štěrk), ideálně frakce (tj. hrubosti) 16/32. Jeho zhutněním připravíme základovou půdu na zatížení konstrukcí domu.

Také, jak na základové pásy?

Základové pasy ze ztraceného bednění

Oblíbeným způsobem realizace základových pasů je použití ztraceného bednění. Betonové tvarovky ztraceného bednění se vyskládají na vyzrálý podkladní beton výšky cca 10 – 20 cm založený v nezámrzné hloubce na štěrkovém podsypu z kameniva frakce 16/32 mm.

By Noah

Jak funguje Záloha? :: Jak vypada zakladni deska?
Užitečné odkazy