Domovská stránka > C > Co Je To Vlogmas?

Co je to Vlogmas?

Účastníme se vlogmas, což v internetovém světě znamená, že máme v plánu od 1. do 24. prosince každý den na YouTube nahrát vlog. Zároveň v každém vlogu máte možnost vyhrát skvělé ceny!

Přečtěte si více

Co potřebuje Youtuber?

Požadavky
Panel s reklamním zbožímMusí vám být alespoň 18 let. Musíte mít více než 10 000 odběratelů.
Superchat a nálepky Super StickerMusí vám být alespoň 18 let. Musíte žít v zemi, kde je Superchat dostupný.
3 další řádky Jakou koupí kameru na natáčení na YouTube? Nejlepší kamery YouTube, které si můžete koupit v roce 2021:
  • Sony ZV-1. Dokonalý kompaktní modul pro YouTubery.
  • Fujifilm X-S10.
  • Olympus E-M5 Mark III.
  • Sony A6600.
  • Canon PowerShot G7 X Mark III.
  • Panasonic G100.
  • Canon EOS M6 Mark II.
  • Panasonic Lumix G90 / G95.

Jak začít točit?

Je dobré se nejdřív zamyslet nad tím, co vůbec chceš točit. Za mě je ale nejlepší - ať chceš točit cokoliv - je začít si točit doma povídací videa. Ať už budeš natáčet závody koní, potápět se, nebo točit galerie a architekturu, tak si jednou budeš muset doma zapnout kameru a doříct, co jsi nestihla nebo zapomněla. Jak natáčet s Gimbalem? Režimy, aneb to nejdůležitější:

  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů

Na co natáčí YouTubeři?

Když se řekne natáčení videí, mnohým se pravděpodobně vybaví videokamera. Jenže dnes k takovému účelu nejlépe poslouží některý z moderních fotoaparátů, ať už jde o výkonný kompakt, ultrazoom, nebo bezzrcadlovku. Výhodou fotoaparátu je jeho univerzálnost, a to jak po designové stránce, tak po té funkční. Jak si vydelat na YT? Nezapomeňte, že YouTube vyplácí odměnu až poté, co vyděláte 100 a více dolarů za reklamy umístěné ve vašem kanálu a videích. Kolik YouTubeři vydělávají? Momentálně je to něco mezi 0,01 až 0,03 dolaru za zhlédnutí, což znamená 3 až 5 dolatů za 1000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za 1 000 000 zhlédnutí.

Čím točit videa na YouTube?

YouTube nenabízí funkci webkamery k natáčení videí. K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější. Jakou kameru na nataceni? Videokamera. Je hlavně a především navrhnuta pro natáčení videa. Standardem je zabudovaný zoomovací objektiv, který je běžně schopný až 30x opitckého zoomu. S digitálním laděním pak běžně dosahují až 60x.

Může se také zeptat, jak prorazit na youtube?

Stačí najít drobnost, kterou budou lidi sledovat a sdílet. Jak se dozvíte níže, miliony zhlédnutí na YouTube můžete získat třeba i tím, že budete lidi učit kreslit. Například jim ukážete, jak namalovat krásnou kapku vody. Na YouTube je řada hvězd.

By Johnsten

Jak se živí Youtuber? :: Jak začít natáčet na YouTube?
Užitečné odkazy