Domovská stránka > C > Co Je To Virální Marketing?

Co je to virální marketing?

Pojem virální marketing označuje způsob propagace značky nebo výrobky, který ja založen na samovolném šíření určitého sdělení mezi lidmi. Prvotní impuls dá reklamní agentura nebo ten, kdo má virální marketing na starosti. Virální marketing získává na významu s růstem různých sociálních sítí.

Přečtěte si více

Co je to imaginární?

neskutečný, obrazný, zdánlivý, existující v představě. Co to je virální video? Virální video nebo také videomem či asi nejproslulejší virál (ze slova virus) je video, které se stane populárním prostřednictvím sdílení na internetu. Virální se nazývá proto, že si je lidé posílají mezi sebou, a šíří se tak jako virus.

Lidé se také ptají, jak na virální video?

Jak vznikají virální videa

Existují v podstatě dva základní způsoby natáčení. V prvním případě jde o náhodu. Autor natočí video, nasdílí ho na webu a svým přátelům, ti ho pak posílají dalším a pokud se líbí, šíří se dál. Druhou možností je záměrné vytvoření virálního obsahu pro video.
Co je imaginární jednotka? Jako imaginární jednotka se v matematice označuje číslo značené i (někdy též j nebo ?), které rozšiřuje obor reálných čísel ℝ na obor čísel komplexních ℂ. Po tomto rozšíření existuje řešení libovolné polynomiální rovnice f(x) = 0.

Na co jsou komplexní čísla?

komplexní) čísla se s výhodou používají při popisu skutečných dějů. Například v elektronice - napětí a impedance ve střídavých obvodech jsou velice důležité komplexní veličiny, bez kterých prakticky nemůžete se střídavými obvody nějak efektivně pracovat. Co je to komplexní číslo? Komplexní číslo je dvojice uspořádaných čísel [x, y], kde číslo x představuje reálnou část a číslo y imaginární část. Pokud je reálná část nulová, jedná se o ryze imaginární komplexní číslo. Samotná čísla x a y jsou reálná. Množina komplexních čísel se značí velkým písmenem cé: .

Co jsou videa?

1 Video Co je to video Video je technologie, která zaznamenává a přehrává sérii po sobě jdoucích obrázků. K přenosu videa se používají elektrické signály. Elektrické signály v sobě zapouzdřují složku RGB. K těmto signálům patří i zvukový doprovod, který může být jednokanálový nebo vícekanálový. Co platí pro imaginární jednotku komplexního čísla? algebraickém tvaru a = a1 +ia2 , kde i je imaginární jednotka, pro kterou platí i2 = −1 . Číslo a1 se nazývá reálná část komplexního čísla a a značí se Re a , číslo a2 se nazývá imaginární část komplexního čísla a a značí se Im a . Množinu všech komplexních čísel značíme C .

Co je to reálné číslo?

Reálná čísla jsou taková čísla, kterým lze jednoznačně přiřadit body nekonečné přímky (číselné osy) tak, aby tato čísla popisovala „vzdálenost“ od nějakého vybraného bodu (nuly) na takové přímce. Tato nula pak přirozeně dělí reálná čísla na kladná a záporná.

By Toffey Mcnerlin

Jak se značí komplexní čísla? :: Jaké jsou rozlišení?
Užitečné odkazy