Domovská stránka > C > Co Je To Soap?

Co je to SOAP?

SOAP (původně Simple Object Access Protocol) je protokolem pro výměnu zpráv založených na XML přes síť, hlavně pomocí HTTP. Formát SOAP tvoří základní vrstvu komunikace mezi webovými službami a poskytuje prostředí pro tvorbu složitější komunikace.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak volat webovou službu?

Webové služby mohou být volány prostřednictvím POST nebo GET metod protokolu HTTP ve spojení s protokolem SOAP. SOAP (Simple Object Access Protocol) slouží pro vzdálené volání procedur. Jedná se o specifikaci vytvořenou skupinou společností, mezi které se řadí i Microsoft a DevelopMentor. Jak vytvořit WSDL? Vytvoření nového souboru WSDL

  1. Vytvořte projekt, který bude obsahovat dokument WSDL. Nezáleží na tom, jaký druh projektu vytvoříte.
  2. Na pracovní ploše klepněte na volbu Soubor > Nový > Jiný a vyberte volbu Webové služby > WSDL.
  3. Vyberte projekt nebo složku, která bude obsahovat soubor WSDL.
  4. Klepněte na tlačítko Dokončit.

A další otázka, jak funguje webova sluzba?

Webová služba je softwarový systém umožňující interakci dvou strojů na síti. Je popsána ve strojově zpracovatelném formátu, konkrétně WSDL. S webovou službou ostatní stroje komunikují způsobem, který je předepsaný v popisu služby, pomocí protokolu SOAP přepravené pomocí jiných, již zavedených protokolů, tzv. Jak otevřít WSDL? Doporučené stažení WSDL soubor:

  1. Microsoft Visual Studio 2013. Microsoft. Zkušenosti unifikovaný vývoj s cílem vytvářet přesvědčivé spotřebitelských a podnikových aplikací napříč různými zařízeními cloudu.
  2. SyncRO Soft oXygen XML Editor. Ke stažení
  3. Progress Stylus Studio. Ke stažení

By Magan Kell

Jak vypnout RCS zprávy? :: Jak uložit obrázek jako vektor?
Užitečné odkazy