Domovská stránka > C > Co Je To Plug In?

Co je to plug in?

Zásuvný modul neboli plugin, také plug-in (neologismus vytvořený z anglického slovesa to plug in – zasunout) je software, který nepracuje samostatně, ale jako doplňkový modul jiné aplikace a rozšiřuje tak její funkčnost. Plugin obvykle využívá připraveného rozhraní aplikace zvaného API.

Přečtěte si více

Jak se pracuje ve WordPressu?

Navštivte přihlašovací stránku vašeho webu vložením "wp-admin" za název domény (např. http://vase-domena.cz/wp-admin). Od verze Wordpressu 3.4 se přihlašovací stránka zobrazí i pokud vložíte za vaši doménu “login”. Některé šablony umožňují přihlášení přímo z úvodní strany. Jak začít s Wordpressem? Přes hostingového poskytovatele WEDOS nainstalujete WordPress velice jednoduše a rychle.

  1. Přihlašte se ke svému hostingu a vyhledejte instalátor aplikací.
  2. V seznamu vyberte WordPress a spusťte instalaci.
  3. Po dokončení instalace obdržíte informační e-mail a následně už se můžete přihlásit do redakčního systému.

Jak vytvořit e shop na WordPress?

Bezplatný plugin WooCommerce lze standardně stáhnout z oficiálního WordPress marketu. Po stažení a úspěšné instalaci přibude v administraci webu nové položky nazvané „WooCommerce“ a „Products“ (Produkty). S neomezeným hostingem od ACTIVE 24 si WooCommerce nainstalujete jednoduše v Zákaznickém centru. Co je to plug in hybrid? Plug-in hybrid (tzv. PHEV = Plug-in Hybrid Electric Vehicle) je automobil s kombinovaným pohonem spalovacího motoru a elektromotoru. Ten zásobují energií baterie, které lze dobít z elektrické sítě (ale i jízdou).

A další otázka, jak psát ve wordpressu?

Příspěvek ve WordPress můžete psát buď v základním vizuálním editoru (nebo též WYSIWYG editoru z anglického What you see is what you get, česky Co vidíte, to dostanete), nebo pomocí HTML. Mezi oběma editory se můžete jednoduše přepínat. Pokud jde o to, jak pracovat se šablonou wordpress? Pokud chcete přidat do WordPressu novou šablonu, stačí, když kliknete na „instalovat“ a počkáte, až se nový vzhled nahraje do systému. Poté ho už jen aktivujete a máte hotovo.

Jak vypadá WordPress?

WordPress je open source redakční publikační systém, se kterým můžete jednoduše spravovat obsah webu. Můžete v něm například tvořit a zveřejňovat články, zařazovat je do kategorií, přidávat k nim různé štítky, spravovat galerii obrázků, pracovat s videi či hudbou, odpovídat na komentáře a mnoho dalšího. Jak nainstalovat WordPress na forpsi? Pokud ji nemáte ještě vytvořenou nebo neznáte její přihlašovací údaje, podívejte se prosím nejdříve zde na článek k jejímu vytvoření Jak objednat databázi. V detailu webhostingu klikneme na nabídku "Instalátor": A poté již jen na "Otevřít installer aplikaci": Nyní se vám načte úvodní stránka Instalátoru aplikací.

Podle toho, jak spravovat wordpress?

Nainstalujte si pluginy pro sledování aktivit webu, zabezpečení webu, zálohování webu a režim správy (maintenance neboli servisní režim). Ten aktivujte vždy, když na webu pracujete, aby uživatelé neviděli případně nefunkční web. Upravte jeho nastavení a informujte, že web bude dostupný třeba za hodinu.

By Christoph

Jak udělat Vebovky? :: Jak zobrazit notifikace?
Užitečné odkazy