Domovská stránka > J > Jak Fungují Trollí Farmy?

Jak fungují trollí farmy?

Trollové roboti

automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana možnosti kamuflovat falešnou identitu vzrostou a „Trolloboti“ tak budou ještě hůře odhalitelní.

Přečtěte si více

Jak na trolling?

Jednoduchý postup navázání montáže: Na kmenový vlasec navážeme obratlík s karabinkou. Navazec ukončíme klasickou smyčkou s pojistným uzlem, navlékneme gumový stoper, pak navlékneme klouzavý splávek a klouzavou zátěž, pak dáme opět stoper, to vše ukončíme obratlíkem a karabinkou. Kdo dabuje trollové 2? V hlavních rolích se v českém znění představí Martin Písařík (Větvík) a Ivana Korolová (Poppy). Oba můžeme znát již z prvního dílu. Dvojku dále dabovali a zpívali třeba i Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).

Koho dabuje Ivana Korolová?

Dabuje Šmoulinku, Lociku z pohádky Na vlásku a nově i Lízu Simpsonovou. Známá je ale taky její tvář, protože hraje ve filmech i seriálech. Ale to není zdaleka všechno. Ivana je navíc talentovaná zpěvačka. Kdo mluví Poppy? Dabing: Ivana Korolová podruhé půjčila svůj hlas princezně Poppy (video)

Co dělají elfové?

Elfové jsou Tolkienem popisováni jako nejsličnější a nejmoudřejší ze všech ras Ardy. Stárnou jen velice pomalu a až na případy násilného zabití jsou nesmrtelní. V případě smrti odcházejí do Síní Mandosu na západě Amanu, kde čekají na konec světa. Z počátku byli elfové fyzicky zdatnější než v pozdějších dobách. Podle toho, jak dlouho ziji elfové? A nakonec třešnička na dortu - Elfové.Na této rase se názory velmi různí - někteří zastávají názor že elfové žijí 500 let,jiní že žijí 1000 let a nakonec poslední názor je že jsou věkově nesmrtelní.

Tak jaký prut na trolling?

Na sumčí trolling dnes používám pruty v délce 2,4-2,7m a gramáži 50-230g, naviják penn slammer 560, Okuma Salina 65 a Ryobi Arctica 5000. Na všech navijácích je šňůra PowerPro 0,32mm, karabinky používám Dragon Spinn Lock 2/0. Tak co jedí elfové? Lesní elfové

Každý desátý elf dokáže zpěvem přimět rostliny k růstu. Tím si zajišťují úrodu ve svých zahradách. Také tím dokáží přimět stromy, aby svými větvemi vytvářeli chýše, ve kterých přebývají. Také se živí sběrem a někteří také lovem (ano, jsou takoví, kteří žerou maso).

Tak jak vypadají elfové?

Elfové jsou nejsličnější a nejmoudřejší z ras Tolkienova světa. Byly to první lidské bytosti, které Ilúvatar stvořil a které uměly mluvit. K boji používají také meče, dlouhé nože a šípy, které mistrovsky střílí z dlouhých a nádherných luků.

By Timon Thierry

Co znamená trvalý pobyt v ČR? :: Kde žijí trollové?
Užitečné odkazy