Domovská stránka > J > Jak Sledování Netflix Na Více Zařízeních?

Jak sledování Netflix na více zařízeních?

Netflix začal některým uživatelům zobrazovat varování, že potřebují svůj vlastní účet, pokud chtějí službu používat. Netflix umožňuje sledovat službu na více zařízeních zároveň s jedním účtem v rámci domácnosti. Naopak sdílení Netflix účtů s kamarády nebo známými je proti podmínkám služby.

Přečtěte si více

Kolik stojí Netflix pro 2?

Standard - za toto předplatné zaplatíte měsíčně 259 korun. Netflix díky němu můžete sledovat na dvou obrazovkách najednou. To znamená, že jeden člen domácnosti může Netflix sledovat například na televizi a druhý si může pustit jiný seriál třeba na mobilu. Co znamená shoda na Netflixu? Procento vedle názvu pořadu ukazuje, do jaké míry se podle nás pořad shoduje s vaším konkrétním profilem. Vaše hodnocení nám taky pomáhá doporučovat oblíbené TV pořady a filmy na Netflixu. Na telefonech a tabletech s Androidem budou TV pořady a filmy s nejlepším hodnocením označené jako Nejoblíbenější.

Jak funguje Netflix na 30 dní zdarma?

Netflix už bohužel nenabízí vyzkoušet si službu na měsíc zdarma. Dříve byla možnost mít prvních 30 dní zdarma jako zkušební dobu, ale podobně jako v dalších státech, už ani v Česku se tato možnost aktuálně nenabízí. Jak sdilet Netflix? Pokud se k vašemu účtu přihlásí zařízení mimo vaši domácnost nebo váš účet pravidelně používá, můžeme vás požádat o jeho ověření, aby na něm bylo možné Netflix přehrát, nebo vás můžeme požádat o přepnutí domácnosti Netflix. Chceme si potvrdit, že zařízení, které používá tenhle účet, bylo schválené.

Jak zaridit Netflix?

Počítač

  1. Navštivte netflix.com/signup.
  2. Vyberte si předplatné, které vám vyhovuje. Můžete kdykoli přejít na předplatné vyšší nebo nižší úrovně.
  3. Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo a vytvořte si účet.
  4. Zadejte platební metodu.
  5. A je to. Streamování může začít!
Lidé se také ptají, jak zmenit netflix? Jak změnit předplatné
  1. Přihlaste se do svého účtu Netflix.
  2. V sekci Informace o předplatném vyberte Změnit předplatné. (Pokud neuvidíte tlačítko Změnit předplatné, kontaktujte nás a my vám pomůžeme.) Poznámka:
  3. Vyberte požadované předplatné a zvolte Pokračovat nebo Aktualizovat.
  4. Vyberte Potvrdit změnu nebo Potvrdit.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit netflix do češtiny?

Na všech ostatních zařízeních

  1. V počítačovém nebo v mobilním prohlížeči se přihlaste na Netflix.com.
  2. Vyberte Účet.
  3. Vyberte profil.
  4. Vyberte možnost Jazyk.
  5. V části Jazyky seriálů a filmů zvolte preferované jazyky.
  6. Vyberte možnost Uložit.
Jak funguje stahovani na Netflixu? Stačí aplikaci stáhnout, přihlásit se do svého Netflix účtu a vyhledat film či seriál, který chcete stáhnout. Následně jej dáte stahovat nebo využijete možnost rozšířeného nastavení stahování a sami si zvolíte výstupní formát, kvalitu a další náležitosti.

Může se také zeptat, jak casto se mění filmy na netflixu?

Seriály a filmy, které z nabídky Netflixu brzy zmizí

Alespoň co se týče obsahu, Netflix se neustále mění. Každý měsíc přibývá velké množství seriálů a filmů. Nabídka ale neroste trvale, zároveň spousta obsahu také mizí. Každý film anebo seriál má datum ukončení platnosti, které Netflix zobrazuje v části "Podrobnosti".

By Arlina Suero

Z jakého kovů jsou baterie? :: Co znamená že má televizor DVB-T2 tuner?
Užitečné odkazy