Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor V Jiném Prohlížeči?

Jak otevřít soubor v jiném prohlížeči?

Pokud je okno Prohlížeče dokumentů již otevřeno, můžete:

  1. Přetáhněte soubor z aplikace Soubory do okna. Nový soubor se otevře v novém okně.
  2. Zmáčkněte tlačítko Volby souborů v pravém horním rohu okna a vyberte Otevřít… V dialogovém okně Otevření dokumentu zvolte soubor, který chcete otevřít, a klikněte na Otevřít.

Přečtěte si více

Jak nastavit výchozí PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit. Jak nastavit Acrobat Reader jako výchozí? Jednoduše klikneme pravým tlačítkem na daný soubor, zvolíme „Otevřít v programu“ a v dalším okně klikneme na „Zvolit jinou aplikaci“. V otevřeném okně vybereme danou aplikaci, v našem případě Adobe Acrobat Reader, a zaškrtneme spodní políčko „K otevírání souborů . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme OK.

Kde je PDF?

Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader. Jak zobrazit PDF v mobilu? Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat. Adobe Acrobat Reader máMnoho funkcí, včetně přidání vlastních komentářů k dokumentu, práce se skenovanými dokumenty, dalších nákupů z aplikace atd.

Jak oddělat heslo z PDF?

Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu. Pokud má dokument heslo pro otevření dokumentu, odstraňte je z dokumentu kliknutím na tlačítko OK. Jak dešifrovat PDF? PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.

Jak stáhnout PDF zdarma?

Slunečnice doporučuje

  1. Adobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053. 4.5. zdarma.
  2. PDFCreator 4.4.2. 2.5. zdarma.
  3. Foxit Reader 11.0.1. zdarma.
  4. Adobe Acrobat. zdarma k vyzkoušení
  5. PDF-XChange Editor Free 9.3.361. zdarma.
  6. Scan to PDF 2.50. zdarma k vyzkoušení
  7. PDF Editor 5.5. zdarma k vyzkoušení
  8. Calibre 5.41.0. 3.5.
Jak upravit soubor v PDF? Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete změnit. Na panelu Formát na pravé straně můžete vybrat písmo, velikost písma nebo jiné možnosti formátování.

Jak kopírovat text v PDF?

Otevřete dokument PDF v aplikaci Reader. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

By Jaquiss

Jak nainstalovat update? :: Co je první Meta?
Užitečné odkazy