Domovská stránka > C > Co Je To Pipedrive?

Co je to Pipedrive?

Aplikace Pipedrive představuje CRM software, který byl vyvinut speciálně pro malé a střední podniky. Zakládá si na kvalitním vizuálním provedení a všechny důležité informace o zákazníkovi si můžete prohlédnout na jedné stránce. Díky tomu si uděláte rychlý přehled o průběhu obchodu a o tom, co je potřeba právě udělat.

Přečtěte si více

Co je to CRM?

Zkratka CRM je vytvořena z anglického názvu „Customer Relationship Management“, což do češtiny překládáme jako „Řízení vztahu se zákazníky“. Co Jecrm? Co je CRM a k čemu nám slouží? CRM nám umožňuje lépe třídit důležité informace o zákaznících a zároveň efektivněji vyhodnocovat obchodní aktivity společnosti. Zkratka CRM vychází z anglického názvu Customer Relationship Management - tedy v překladu řízení vztahů se zákazníky. Tzv.

Jak vybrat CRM systém?

Při výběru CRM pro vaše podnikání je třeba řešit vaše vlastní potřeby! Ve skutečnosti je velmi důležité pečlivě vyhodnotit, jaké jsou vaše obchodní potřeby. Pak je porovnejte s nabízenými funkcemi, rozpočtem na nákup CRM a rozhodněte se, zda potřebujete všechny nebo jen některé funkce, které může CRM řešení nabídnout.

By Sayre

Proč používat Docker? :: Jak dělit v binární soustavě?
Užitečné odkazy