Domovská stránka > J > Jak Se Pripojit K Whatsappu Na Pc?

Jak se pripojit k WhatsAppu na PC?

Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web“. Otevře se skener QR kódu. Namiřte telefon na kód a naskenujte jej. Dojde k přihlášení a spuštění aplikace WhatsApp v prohlížeči na vašem počítači.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak otevřít whatsapp v počítači?

Stačí otevřít internetový prohlížeč a přejít na webovou stránku https://web.whatsapp.com. Při prvním spuštění se vám na této stránce objeví pouze QR kód a budete tento nástroj muset spárovat se svým chytrým telefonem. Proč Nevyzvání WhatsApp? Zkontrolujte oznámení o hovorech

Musíte také zkontrolovat, zda je povoleno oznámení o volání WhatsApp nebo ne. K tomu stačí pouze stiskněte a podržte ikonu WhatsApp v nastavení aplikace. V zástupcích aplikací klepněte naikona informací o aplikaci (i) pro přístup na stránku s informacemi o aplikaci.

Jak se pripojit na WhatsApp?

Z internetového obchodu Google Play si do svého chytrého telefonu stáhněte aplikaci WhatsApp Messenger. Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Jak se prihlasit k WhatsApp? Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

Může se také zeptat, co je whatsapp web?

Aplikace WhatsApp Web a WhatsApp pro počítač jsou počítačovým rozšířením účtu WhatsApp na vašem telefonu. Odeslané a přijaté zprávy jsou mezi telefonem a počítačem zcela synchronizovány a všechny vaše zprávy se tak budou zobrazovat na obou zařízeních. Jak volat z PC WhatsApp? Chcete-li v aplikaci WhatsApp pro počítač zahájit nebo přijmout hlasový hovor, budete potřebovat:

  1. výstupní zvukové zařízení a mikrofon (pro hlasové hovory a videohovory),
  2. kameru (pro videohovory),
  3. povolit aplikaci WhatsApp přístup k mikrofonu a kameře počítače.

Jak vypnout upozorneni WhatsApp?

Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací. Lidé se také ptají, jak vypnout oznameni na whatsapp? Otevřete aplikaci WhatsApp > klepněte na ikonu Více možností > Nastavení > Oznámení. Zde můžete nastavit oznámení zpráv, skupin a hovorů. Zvolte si: zda chcete mít tóny příchozích a odchozích zpráv v konverzacích vypnuté, nebo zapnuté.

A další otázka, co znamená jedna fajfka na whatsapp?

Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou.

By Dodie

Jak nainstalovat PDF? :: Jak spustit pozastavenou tiskárnu?
Užitečné odkazy