Domovská stránka > J > Jak Odstranit Tiskárnu?

Jak odstranit tiskárnu?

V OS Windows vyhledejte a otevřete položku Ovládací panel. Klikněte na položku Zařízení a tiskárny. U každé ikony tiskárny, která představuje název vaší tiskárny HP, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu a poté klikněte na možnost Odebrat zařízení nebo Odinstalovat zařízení.

Přečtěte si více

Jak vymazat ovladače tiskárny?

Po odstranění tiskárny označte myší jakékoliv jiné tiskové zařízení a v horním menu vyberte »Vlastnosti tiskového serveru«. V okně Tiskový server – vlastnosti přepněte na kartu »Ovladače«. Vyberte ovladač, který chcete odstranit a klikněte na tlačítko »Odebrat…«. Proč je tiskárna nečinná? Ověřte, jestli tiskárna není v režimu „Používat tiskárnu offline”. Vyberte Spustit > Nastavení > zařízení > tiskárny & skenery. Pak vyberte tiskárnu > Otevřít frontu. V nabídce Tiskárna zkontrolujte, že možnost Používat tiskárnu offline není zaškrtnutá.

Proč je tiskárna pozastavena?

Tiskárna může být pozastavena kvůli problému s tiskem, ztrátě připojení nebo zásahu jiného uživatele. Pokud na ní tisknete, zobrazí se dotaz, zda se má pokračovat v tisku nebo zda má být tisková úloha zařazena do fronty a vytištěna později. Jak odinstalovat tiskárnu Canon? Odinstalování ovladačů tiskárny

Přihlaste se k počítači jako správce. Vyberte ovladač tiskárny, který chcete odinstalovat, a klikněte na tlačítko [Odinstalovat nebo změnit] nebo [Změnit/Odebrat]. Spustí se odinstalační program.

Jak nainstalovat HP tiskárnu?

Klikněte na možnost vyhledat software ovladače v počítači. Klikněte na možnost vybrat ze seznamu ovladačů zařízení v počítačia poté klikněte na tlačítko Další. Zobrazí se průvodce přidáním tiskárny. V nabídce výrobce v okně instalovat ovladač tiskárny klikněte na položku HP. Tak jak vymazat ovladač? Vyberte zařízení jehož ovladač si přejete odinstalovat a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Odinstalovat«. Správce zařízení zobrazí upozornění, že se chystáte odebrat zařízení ze systému. Klikněte na tlačítko »OK« a zařízení se odinstaluje.

Jak vypnout Kopirku?

Řešením je nastavení zařízení do eko-režimu, pokud takovou funkci tiskárna podporuje. Tato funkce může v některých případech nastavením snížit kvalitu tisku. Dnešní tiskárny mají často i funkci vypnutí v nečinnosti s nastavením určitého časového intervalu. Jak zjistit stav tiskárny? Otevřete hlavní panel systému Windows, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu aplikace Smart Panel ( ) a poté vyberte možnost Smart Panel. V softwaru Smart Panel se zobrazí stav tonerových kazet.

Co dělat když mi nejde tisknout?

Přesvědčte se, zda datový kabel mezi tiskárnou a počítačem je na obou koncích řádně zasunutý do počítače i do tiskárny. Nejde-li se o kabel USB, vypněte počítač i tiskárnu, kabel na obou koncích vysuňte a znovu zasuňte, případně vyměňte.

By Daryl

Jak spustit pozastavenou tiskárnu? :: Jak funguje Cashback Samsung?
Užitečné odkazy