Domovská stránka > J > Jak Koupit Iphone V Usa?

Jak koupit iPhone v USA?

Ve Spojených státech si můžete přímo v Apple Storu zakoupit iPhone, který je buď vázaný na operátora, a nebo je tzv. SIM-Free. iPhony vázané na operátora jsou samozřejmě většinou levnější, avšak je nutné se zavázat smlouvou k operátorovi, který iPhone nabízí.

Přečtěte si více

Jaký iPhone koupit v roce 2021?

IPhony 11, 12 a 12 mini jsou v současnosti nejlepšími nabídkami k nákupu, přičemž iPhone 11 je vpravo nejlepší iPhone v roce 2021. Na základě kritérií cena / kvalita. Kde je nejlepší koupit iPhone? Některé starší iPhony, konkrétně tedy modely XR a 11, si můžete doposud zakoupit přímo u Applu. Má to ale jednu nevýhodu – jsou ve srovnání s jinými možnostmi k dostání za podstatně vyšší cenu. Pokud byste tedy chtěli ušetřit, tak se jako nejlepší možnost jeví koupě zánovního či použitého iPhonu.

Lidé se také ptají, kolik stojí iphone se v usa?

iPhone X v základní verzi s pamětí 64 GB stojí v Česku 29 990 Kč, verze s větší pamětí 256 GB pak vyjde na 34 490 Kč. V USA jsou ceny následující: levnější varianta vyjde na 999 dolarů, dražší na 1 149 dolarů. Jak vyhodne koupit iPhone? Dle nejnovějších zdrojů je nejlevnější zemí na nákup iPhonu Japonsko. Následuje Austrálie, Jižní Korea a poté Spojené státy. Cena iPhonů ze Spojených států v sobě nezahrnuje DPH, které se napříč státy liší. Některé státy mají ovšem nulovou daň, a proto je zde možné pořídit určité modely iPhone velmi levně.

Kolik stojí Apple v Americe?

Je všeobecně známo, že produkty Applu jsou ve Spojených státech podstatně levnější než v Evropě. Pokud přepočítáme dolarovou cenu iPhonu 12 Pro (recenze), vyjde nám částka okolo 21 tisíc korun. Je pravda, že na většině území USA musíme k cenovce 999 dolarů ještě připočíst daň. Jaký koupit iPhone 2022? Jaký vybrat iPhone na sezónu 2022?

  • základní třída: iPhone 8, SE,
  • střední třída: iPhone X, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 Mini,
  • high-end: 12 Pro, 12 Pro Max.

Když to vezmeme v úvahu, jaký iphone koupit v roce 2022?

Apple iPhone SE 2022

  • Jedná se o nejlevnější iPhone v nabídce Applu.
  • Nabízí velmi dobrý výkon.
  • Drží se spolehlivého Touch ID.
Který iPhone má nejlepší foťák? Vítězem kategorie Nejlepší fotomobil 2020 a Nejlepší fotomobil 2021 se stal iPhone 12 Pro Max. Na otázku, jak fotí iPhone 12 Pro Max, je proto snadné odpovědět: výborně! Tento model se tak může pochlubit nejlepším fotoaparátem mezi jablečnými telefony. Na druhém místě se umístil iPhone 11 Pro.

Kde koupit originální iPhone?

V obchodě Apple Online Store můžete iPhone a příslušenství nakupovat 24 hodin denně. Jakmile najdete to, co se vám líbí, stačí položku přidat do tašky a dokončit nákup. Další informace o tomto tématu naleznete v části Nakupování.

By Mariska Minnaert

Kde koupit Repasovany iPhone? :: Jak obnovit kontakt?
Užitečné odkazy