Domovská stránka > J > Jak Nastavit Automatické Vypnutí Spotify?

Jak nastavit automatické vypnutí Spotify?

Pokud posloucháte hudbu, klepněte na tři tečky v pravém horním rohu obrazovky. Pokud posloucháte podcast, klepněte na ikonu malého měsíce v pravém dolním rohu. 5. Přejděte dolů a vyberte ze seznamu možností, kde se zobrazí časovač vypnutí.

Přečtěte si více

Jak sdilet oblibene skladby na Spotify?

Otevřete Spotify a přejděte do seznamu skladeb, který chcete sdílet. Klikněte nebo klepněte na tři malé tečky v horní části a vyberte Sdílet. Získáte tak všechny možnosti sdílení. Můžete se také zeptat, jak smazat frontu na spotify? Pokud jste do fronty ručně přidali skladby, uvidíte je uvedené v sekci „Další ve frontě“ v horní části seznamu front. Vedle názvu kategorie je tlačítko „Vymazat frontu“. Stisknutím tohoto tlačítka vymažete všechny zde ručně přidané skladby. Touto akcí neodstraníte žádnou skladbu z aktuálně přehrávaného seznamu skladeb.

Jak zmenit kartu na Spotify?

4. Jak odstraním svou kartu nebo změním platební metodu Spotify? Jednoduše přejděte na stránku svého účtu, klikněte na „Spravovat předplatné a platby“ a přejděte na možnost změnit platební metodu nebo údaje o kartě. Jak vymazat historii ve Spotify? Chcete-li odstranit položku z seznamu "Nedávno přehrávaného", klepněte na ikonu tří dot. V nabídce Možnosti, které se zobrazí, klepněte na možnost "Odstranit z nedávno přehrávaného". Jakmile je tlačítko kliknutí, položka zmizí z seznamu "Nedávno přehrávaného".

Jak vymazat data ze Spotify?

Přejděte do »Nastavení« a vyberte »Vymazat mezipaměť a uložené soubory«. Jestliže máte jinou verzi Androidu, najdete možnost vymazat cache přes »Nastavení | Aplikace |Spotify | Úložiště | Vymazat mezipaměť«, případně přes »Nastavení | Aplikace |Správa aplikací«. Jak ulozit playlist na Spotify? Ukládejte hudbu do knihovny

Když si ve Spotify najdete nějakou konkrétní skladbu, uvidíte nejprve možnost náhodného přehrávání. Při zobrazení alba a minimalizování skladby se vám ale v pravém dolním rohu zobrazí ikonka srdíčka. Po klepnutí na ni bude skladba přidána do vaší knihovny.

Co je to Spotify?

Spotify (IPA: [ˈspotɪˌfaːɪ]) je služba nabízející streamování či podcasting hudby od vybraných vydavatelství jako jsou Sony, EMI, Warner Music Group, Universal a další. Původně vznikla ve Švédsku, odkud se postupně rozšířila do některých zemí Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Oceánie. Jak zjistit kdo co posloucha na Spotify? Zatím jste se o hudebním vkusu vašich přátel mohli ve Spotify dozvědět pouze v desktopové aplikaci v pruhu Aktivita přátel. Tam se zobrazuje, co právě poslouchají nebo poslouchali. Můžete si také kliknout na jejich profil a tam vidět seznam interpretů, které v polední době nejvíce poslouchají.

Pokud jde o to, jak stáhnout spotify zdarma?

Spotify

Jak si stáhnout Spotify zdarma

  1. Klikněte na tlačítko Download (Stáhnout) na postranním panelu a soubor se automaticky stáhne do vašeho počítače.
  2. Poklepáním na soubor se spustí instalace.

By Kai

Na co je USB na monitoru? :: Proč mi nejde Spotify offline?
Užitečné odkazy