Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Účet Na Instagramu?

Jak vytvořit účet na Instagramu?

Založení účtu na Instagramu je možné buď přes váš účet na Facebooku (není vhodné pokud nechcete Facebooku rovnou říct, že jste to vy na obou sítích), pomocí čísla mobilního telefonu (také ne ideální, jasně vás identifikuje) nebo pomocí e-mailu (můžete si založit nějaký extra e-mail jen pro Instagram).

Přečtěte si více

Jak prohlížet Instagram bez přihlášení?

Prvním a nejspolehlivějším způsobem, jak zobrazit fotky uživatelů bez registrace na Instagramu, je použití internetového prohlížeče. V případě, že hledáte profil nějaké veřejně známé osobnosti, stačí do vyhledávače zadat její jméno a IG profil (např. Leoš Mareš Instagram). Jak smazat jednu fotku na Instagramu? Jak odstranit jednu fotku z kolotočového příspěvku na Instagramu

  1. Procházejte zobrazený obrázek a najděte ikonu koše v horním rohu. Pokud to najdete, máte funkci.
  2. Přejděte na obrázek, který chcete odstranit, a klepněte na ikonu koše. The Delete mediaobjeví se vyskakovací okno pro potvrzení. Klepněte na Delete.

A další otázka, jak smazat prispevek na instagramu?

Nad svým příspěvkem klepněte na (iPhone) nebo na (Android) a potom klepněte na Odstranit. Potvrďte opětovným klepnutím na Odstranit. Příspěvky můžete taky archivovat. Tím je na svém profilu skryjete, takže je na Instagramu neuvidí ani vaši sledující, ani nikdo jiný. Můžete se také zeptat, jak smazat fotku z ig? Smazání příspěvku z vašeho profilu ho zcela odstraní a je to nevratný proces. Stačí si zobrazit konkrétní příspěvek a vyvolat jeho menu (tři tečky vpravo nahoře). Najdete tam možnost Smazat/Delete. Pokud příspěvek obsahoval více fotografií (karusel) tak samozřejmě zmizí všechny.

A další otázka, jak dostat video na instagram?

Sdílet je možné buď hotové video, nebo jej přímo natočit přes Instagram. Při natáčení stačí stisknout tlačítko + jako u přidávání fotografie a ve spodní liště vybrat položku VIDEO. Následně můžete začít natáčet dlouhým podržením prostředního kolečka. Pokud jde o to, jak upravit prispevek na instagramu? Přidání, úprava nebo odstranění popisku:

  1. Nad fotkou nebo videem klepněte na (iPhone) nebo (Android).
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Upravte, odstraňte nebo přidejte popisek příspěvku a potom klepněte na Hotovo (iPhone) nebo (Android).

Jak pridat fotku na fotku?

Stačí použít tento postup:

  1. Otevřete si první snímek v modulu Editor.
  2. Kliknete na šipku u tlačítka Přidat vrstvu.
  3. Zvolíte možnost Vložit ze souboru.
  4. A vyberete snímek, který chcete do první fotky přidat.
Jak Retusovat fotky? Tak pojďme na to!
  1. Retuš v Lightroomu. Lightroom je program, který vznikl na upravování fotek.
  2. Retuš ve Photoshopu – záplata. Nástroj záplata.
  3. Retuš ve Photoshopu – razítko. Nástroj klonovací razítko (anglicky clone stamp) je další způsob, jak retušovat.
  4. Retuš ve Photoshopu – zesvětlit a ztmavit.
  5. Retuš v aplikaci Snapseed.

Jak vyrovnat obrázek?

Vybereme nástroj Rotace, a u něho ve vlastnostech zaškrtneme volbu Zpět (Korektivní). Klikneme do obrázku a mříž natočíme do úhlu, ve kterém je obrázek křivě, mříž by tedy měla být rovnoběžná se šikmou linií obrázku, podle které chceme obrázek narovnat. Po zmáčknutí tlačítka Rotovat, se nám fotografie narovná.

By Francisca

Jak stáhnout Windows 10 Home? :: Jak vložit fotky na Instagram na počítači?
Užitečné odkazy