Domovská stránka > J > Jak Vypnout Automatické Přehrávání Videa?

Jak vypnout automatické přehrávání videa?

Použijte aplikaci pro Android

Přejděte dolů a klepněte na „Nastavení a soukromí“ a poté na „Nastavení“. Přejděte dolů, dokud nenajdete Média a kontakty, a klepněte na něj. Klepněte na „Automatické přehrávání“ a nastavte jej na „Nikdy automaticky nepřehrávat videa“.

Přečtěte si více

Jak zastavit automaticke prehravani videa?

Na zařízeních Android:

Krok 1: Přejít na Nastavení a soukromí> Nastavení . Krok 2: Klepněte na Média a kontakty . Krok 3: Vyberte Autoplay> Never Autoplay Videos .
Jak nastavit YouTube aby hral i na ploše? Pokud chcete, aby se vám YouTube videa přehrávaly na pozadí, je důležité, abyste zůstali v prohlížeči a nepřeskakovali na aplikaci YouTube. Vyhledejte video, které chcete přehrát. Jakmile najdete video, klepněte na ikonu třech teček, které se nacházejí v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Plocha.

A další otázka, jak zamknout youtube?

V okně stránky Youtube klepneme na ikonku našeho účtu a v menu vybereme položku „Nastavení“. Poté se budeme nacházet na stránce nastavení našeho účtu ve službě Youtube. Nyní klepneme ve spodní části na položku „Uzamknout omezený režim pro tento prohlížeč“. Pokud jde o to, jak zamknout obrazovku při prehravani videa? Mám Android 4.1.2 a ve standardním přehrávači videa je při spuštění videa zcela napravo ikona zámku, po stisknutí se video uzamkne a nejde ukončit jinak než opět odemčením ikonou zámečku. Pak nemá žádné škvrně šanci. MX Player PRO pro android ma funkci zamceni obrazovky pri prehravani videa.

Jak vypnout dotykovou obrazovku?

Aller à Nastavení> Zabezpečení> Upřesnit> Připnutí obrazovky. (Ve starších verzích systému Android se tato část nazývá Zamykací obrazovka a zabezpečení). Aktivujte přepínač na. Jak přehrát MP4 v Iphone? Infuse je kompatibilní se všemi video formáty MP4, M4V, MOV, MKV, AVI, WMV, MTS, ISO, VIDEO_TS, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM včetně plné podpory Dolby Digital Plus (AC3) , DTS a DTS-HD. Podporuje AirPlay i Google Cast s prostorovým zvukem a titulky.

Jak přehrát MKV v Iphone?

8PlayerLite nabízí podporu video formátů avi, mkv, mp4, mov, mpg, vob, wmv, m4v, asf, flv, ogg, 3gp, divx, dv, dat, gxf, m2p, m2ts, m2v, moov, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpv, mt2s, mts, mxf, ogm, ogv, ps, qt, rm, rmvb, ts, webm, wm a dalších, u audia se jedná o formáty flac, mp3, aac, alac, wav, aif, wma, ac3 a další. Jak přehrát hudbu v Iphone? Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo zařízení Android použijte k ovládání hudby panel přehrávače dole na obrazovce. Na Macu jsou ovládací prvky nahoře na obrazovce. Náhodné přehrávání nebo opakování můžete zapnout nebo vypnout buď tak, že o to požádáte Siri, nebo pomocí ovládacích prvků v aplikaci Hudba.

Co to je YouTube Vanced?

Tato počítačová i mobilní aplikace je pravděpodobně nejpopulárnější alternativou známého video portálu, přičemž poskytovala hned několik pokročilých funkcí, které jsou na YouTube běžně schovány v balíku placeného Premium členství.

By Portie

Jak stáhnout MP3 do iPhonu bez iTunes? :: Jak mít YouTube na pozadi?
Užitečné odkazy