Domovská stránka > J > Jak Vymazat Fotky Z Galerie?

Jak vymazat Fotky z galerie?

Odpověď 2: Najděte v zařízení Android nastavení synchronizace účtu Google. Později vypněte možnost „Fotky Google“ a zastavte synchronizaci Google. Poté můžete kliknout na „Galerie“ a vybrat „Vymazat data“, ze kterých chcete mazat fotografie Automatická záloha Android.

Přečtěte si více

Jak dostat data z Mrtvého telefonu?

K telefonu stačí připojit OTG kabel – na jedné straně zpravidla micro USB nebo USB-C a na druhé samice USB A konektoru. K němu následně připojíte myš od počítače a na displeji se zobrazí kurzor. Svá data můžete zálohovat buď do cloudu, stejně jako byste to udělali za předpokladu, že by telefon standardně fungoval. Jak přetáhnout fotky z nefunkčního telefonu? Jeden konec připojíte do micro USB slotu na svém telefonu a do druhého konce zastrčíte kabel od myši. Jednoduché a funkční. Pomocí myši můžete velmi snadno zapnout výše zmíněný USB Debugging a následně fotky i další data zkopírovat do svého PC.

A další otázka, jak se dostat do mobilu s rozbitým displejem?

Stačí si obstarat USB OTG a připojit k vašemu telefonu USB myš. Tuto myš podporují takřka všechny moderní dotykové telefony. Pomocí ní hravě zvládnete ovládat mobil. Jak obnovit smazané fotky Xiaomi? Podívejte se tedy, zda nemáte zálohu někde v cloudu. Jinak můžete zkusit nástroje na obnovení souborů z Obchodu Play. Zde ale platí, že čím více času od smazání uplynulo, tím menší je šance na obnovu. Pokud jsou soubory na paměťové kartě, můžete ji zkusit připojit do PC a použít aplikaci Recuva.

Jak obnovit Smazane video iPhone?

Krok 1Jít do Fotky app na vašem iPhone. Krok 2Klepněte na Album v pravém dolním rohu obrazovky. Krok 3Najít Nedávno byl smazán a pak vybrat na vrcholu. Krok 4Vyberte položky, které chcete zpět, a klepněte na tlačítko Zotavit se. Kde najdu odstraněné soubory? Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku a pak vyberte Obnovit předchozí verze. Zobrazí se seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky.

Jak smazat jine z iPhonu?

Postup je následující:

  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.
Tak co je v iphonu jine? Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.

Pokud jde o to, jak zmenit uloziste iphone?

Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště.

By Thekla

Jak vypnout Oznamovaci centrum iPhone? :: Jak zachranit fotky z iPhonu?
Užitečné odkazy