Domovská stránka > C > Co Znamená Pripojit K Itunes?

Co znamená pripojit k iTunes?

Připojte zařízení k počítači. Zařízení můžete připojit USB nebo USB-C kabelem nebo přes Wi-Fi. Informace o připojení zařízení kabelem najdete v tématu Synchronizace obsahu z iTunes na PC s vašimi zařízeními. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.

Přečtěte si více

Jak připojit iPhone 7 k iTunes?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi

  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.
Podle toho, kdy se prestane podporovat iphone 7? Všechny iPhony, které se objeví v roce 2022.

Kde najdu iTunes?

Tu najdete v umístění Uživatel > Hudba > iTunes > iTunes Media. Pokud v tomto umístění složku iTunes Media nevidíte, najděte ji takhle: Otevřete iTunes. Na řádku nabídek nahoře v okně iTunes vyberte Úpravy > Předvolby. Co delat kdyz mám Uzamceny iPhone? Obnova přes iTunes:

Připojte uzamčený iPhone k iTunes ve Vašem Macu nebo PC. Klikněte na tlačítko s obrázkem telefonu počkejte než se dokončí synchronizace. Zvolte možnost Obnovit iPhone. Nyní se Váš iPhone obnoví do továrního nastavení.

Co delat kdyz jsem zapomnela heslo na iPhone?

Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.
Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes? Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení.

Podle toho, proč mi nejde nainstalovat itunes?

Přesvědčte se, že je zařízení připojené k internetu

Jestli se nic nenačte, použijte jiné zařízení ve stejné síti a zjistěte, zda se může připojit k jakémukoli webu. Když k internetu nemají přístup ani žádná jiná zařízení, resetujte Wi-Fi směrovač tak, že ho vypnete a znova zapnete.
Lidé se také ptají, jak dát iphone do továrního nastavení bez hesla? V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho bude podporovany iphone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

By Kilroy

Kdy bude nová Aktualizace iOS? :: Jaký iPhone si koupit v roce 2021?
Užitečné odkazy