Domovská stránka > C > Co Je To Nintendo?

Co je to Nintendo?

Nintendó (japonsky: 任天堂株式会社 Nintendó kabušiki-gaiša) je japonská firma, v současné době se věnující výrobě a distribuci videoher a herních konzolí.

Přečtěte si více

Jak se jmenovala první konzole na světě?

Vůbec první herní konzolí na světě byl produkt s názvem Magnavox Odyssey v ceně 100 USD. Poprvé se objevil na trhu již 24. května 1972 a prodáván byl od srpna téhož roku. Konzoli nicméně trvalo celý rok, než si našla cestu na trh britský a další dvě léta, nežli se propracovala na ten evropský a japonský. Jak hrát hry na televizi? Za pomoci HDMI kabelu připojíte televizor k herní konzoli. Konzole připojená k internetu vám umožňuje hrát hry online nebo spustit hry z jiného nosiče. Televizor funguje jako velmi efektivní a schopný monitor s velmi rychlou odezvou.

Kde koupit PlayStation 5?

Konzoli mají často na skladě e-shopy jako MediaMarkt.pl, Neonet.pl nebo MediaExpert.pl ovšem nic není zaručené a je třeba být opravdu rychlý. Máme zkušenost, že se známý po cca. dvou hodinách refreshování skutečně ke konzoli dostal a za tři dny ji měl doma. Kdy vysla PS5? PlayStation 5 v České republice a na Slovensku vyšel 19. listopadu 2020 (V USA, Japonsku, Kanadě a několika dalších zemích to bylo již o týden dříve, tedy 12. listopadu).

Kdy bude dostupny PlayStation 5?

Dostupnost PlayStation 5 bude problematická minimálně i v první půlce roku 2022. Pokud chcete PS5 v co nejkratším možném termínu, je nutné konzoli předobjednat, a to co nejdříve. Jak se připojit k Xbox Live? Pokud máte profil Xbox přidružený k vašemu účtu Microsoft

  1. Otevřete aplikaci Xbox.
  2. V pravém horním rohu vyberte Profil a nastavení a pak zvolte Přihlášení.
  3. Systém Windows automaticky vyhledá informace o vašem účtu.

Můžete se také zeptat, jak funguje xbox s?

Nová generace konzolí Xbox

Xbox Series S je určená pro hraní her bez disku v režimu 1440p (s možností přejít na režim 4K) a obsahuje vlastní úložiště SSD o velikosti 512 GB. A liší se samozřejmě cenou. Obě konzole umožňují rozšířit dostupné vlastní úložiště pomocí rozšiřovací karty Seagate Storage Expansion Card.
Jak hrat online na Xbox One? Nově mají majitelé konzolí Xbox přístup k on-line hrám i bez nutnosti vlastnit účet Xbox Live Gold. To jinými slovy znamená, že si mohou multiplayerová klání užít zadarmo. „Od 21. dubna mohou všichni hráči na Xboxu hrát online hry pro více hráčů zcela bez poplatků.

Proč nejsou PS5?

Konzole PlayStation 5 je kvůli krizi ve výrobě čipů nedostatkovým zbožím, a to prakticky už od uvedení do prodeje v listopadu minulého roku. Situaci navíc zhoršují lidé, kteří skupují konzole ve velkém a pak je s nemalou přirážkou prodávají dál.

By Calondra Malool

Jak si vybrat antivir? :: Jak si vybrat mobilní telefon?
Užitečné odkazy