Domovská stránka > K > Které Telefony Mají Qi?

Které telefony mají Qi?

Naštěstí moderní telefony Android a dokonce i telefony Apple iPhone přijaly standard Qi pro bezdrátové nabíjení. A v některých sofistikovanějších telefonech s Androidem můžete povolit „reverzní bezdrátové nabíjení“ pro nabíjení dalších zařízení, jako jsou chytré hodinky nebo sluchátka.

Přečtěte si více

Co je to reverzní nabíjení?

Reverzní bezdrátové nabíjení je technologie umožňující využít energii např. v mobilním telefonu k bezdrátovému nabití jiného zařízení, třeba chytrých hodinek. Nemusíte tak v některých případech cestovat se dvěma nabíječkami. Také, jak nabít telefon telefonem? Stačí aktivovat funkci „Wireless PowerShare“ na oznamovacím panelu a poté položit druhé zařízení do středu telefonu Note10/Note10+ (zadními stranami k sobě). Po přenosu dostatečného množství energie zařízení oddělte nebo počkejte, dokud nebude druhé zařízení zcela nabito.

Které telefony mají Android?

Nejoblíbenější

  • Novinka. TCL 30+ 4GB/128GB.
  • Top 1. Samsung Galaxy A52s 5G A528B 6GB/128GB.
  • Top 3. Xiaomi Redmi Note 11 4GB/128GB.
  • Heureka radí Jak vybrat mobilní telefon?
  • Top 8. Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB.
  • Top 9. Xiaomi Redmi Note 11 4GB/64GB.
  • Top 11. Samsung Galaxy S21 FE 5G 6GB/128GB.
  • Top 12. Samsung Galaxy A22 A226B 5G 4GB/64GB.
Lidé se také ptají, jaký android telefon? Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Samsung Galaxy A52 černá, který si můžete pořídit za 8 599 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší mobilní telefony Android z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie mobilní telefony Android recenze a testy.

Co je to Android mobil?

Android je otevřený operační systém, díky kterému můžete do vašeho mobilního telefonu stahovat nejrůznější aplikace a hry z Google Play Store. Telefony s Androidem vám umožní připojení k internetu a možnost být neustále ve spojení se světem. Proč nefunguje bezdrátové nabíjení? Pokud používáte funkční bezdrátové nabíjení, ale nezdá se, že by to fungovalo, zkuste restartovat telefon, než se pokusíte znovu nabít. Nainstalujte aktualizaci softwaru. Některé problémy se systémem Android jsou způsobeny chybou softwaru. To se může stát kvůli některým programovacím chybám.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout rychlé nabíjení?

Pro zapnutí jednoduše klepněta na vypínač na pravé straně.

  1. - Rychlé nabíjení : Vyberte tuto možnost, pokud používáte Adaptivní kabelovou rychlou nabíječku.
  2. - Super rychlé nabíjení : Tuto možnost vyberte v případě, že používáte nabíječku určenou k super rychlému nabíjení.
Jak zapnout Reverzni nabijeni? Přejděte do nabídky Nastavení > Baterie a zapněte přepínač Bezdrátové reverzní nabíjení. Ujistěte se, že na zařízení, které chcete nabíjet, není zapnutá možnost Bezdrátové reverzní nabíjení. V opačném případě může zařízení, které chcete nabíjet, začít místo toho nabíjet telefon.

Co dělat když iPhone nereaguje na dotek?

Když je obrazovka příliš citlivá nebo reaguje na dotyk nepravidelně

  1. Restartujte svůj iPhone nebo iPad.
  2. Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez špíny nebo kapek vody.
  3. Odpojte všechny doplňky připojené přes Lightning nebo USB-C.
  4. Sundejte kryty a chrániče displeje.

By Tedie Landrie

Jak poznám že zařízení podporuje MHL? :: Jak na bezdrátové nabíjení?
Užitečné odkazy