Domovská stránka > C > Co K Červeným Botam?

Co k červeným Botam?

Červené lodičky, kotníkové boty nebo kozačky mohou být zkrátka třešinkou jinak minimalistického outfitu. Nadčasově vypadají například i s džínami a kabátem ve velbloudí barvě. Současně ale fungují i s jinými výraznými barvami. Nebojte se kombinovat červenou s červenou, ale ani s růžovou, oranžovou či fialovou.

Přečtěte si více

Také, jaká barva se hodí k šedé?

Nejsnazší je kombinovat šedou barvu s teplými barvami jako je červená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Výsledkem je pak pozitivní veselé útulné prostředí, které vás naladí na tu správnou vlnu. Šedé barvě sluší i kombinace s přírodními tóny jako jsou odstíny hnědé nebo zelené. A další otázka, co se hodí k růžové? Jak správně kombinovat růžovou? Teplé odstíny růžové se nebojte kombinovat s malinovou, čokoládově hnědou, akvamarínovou nebo s krémově bílou či šedou. Pokud jste si zamilovali chladné odstíny růžové, zkuste je v místnosti prokombinovat s cihlově červenou nebo purpurovou.

Také, jak kombinovat starorůžovou?

Kombinujte s bílou a světle šedou

Tak či onak bude váš outfit alespoň co do barevnosti jemný, decentní a uhlazený. Starorůžovou halenku můžete obléknout k šedým džínům, bílý top zase doplnit růžovou skládanou nebo tylovou sukní. Záleží, jaký styl se k vám více hodí.
Jaká barva se hodí k petrolejové? Ve světě barev se petrolejová skutečně vymezuje vůči jasné bílé, ale ukazuje se i v kombinaci s krémovou, námořnickou, světle šedou a s přírodními barvami dřeva. Pro dosažení potěšení spojte petrolejovou s oranžovou, korálově růžovou nebo dokonce zlatou.

Také, co se hodí k cihlové barvě?

Velmi příjemná je cihlově červená barva, která si dobře rozumí se všemi teplejšími tóny. Červená se velmi dobře kombinuje s bílou, šedou, tlumená červená je ideální ke kombinaci s jinými pastelovými tóny, krémově béžovou, světle fialovou, tyrkysovou, zelenou, žlutou. Tak co k hnedemu kabatu? Já bych k hnědé vzala červenou, protože mi sluší. Ale myslím, že by to mohla být třeba okrová, zelená, fuchsiová, růžová, fialová, modrá, oranžová a další. Co třeba kabát ozdobit nějakou broží.

Jaká barva se hodí k rezavé?

Hnědá barva je ideální pro kombinaci s šedou, bílou a béžovou barvou. Pro ty odvážnější z nás se nabízí i kombinace, které jsou více kontrastní. Proto se nemusíme bát ani hnědé s modrou, červenou nebo žlutou barvou. Při správně zvoleném poměru můžeme získat vkusně zařízený interiér. Jak vybrat barvu nábytku? Jedním z nejjednodušších a nejúčinnějších principů dokonalého designu je princip kontrastu. Kombinace tmavého nábytku se světlou podlahou nebo naopak světlého nábytku s tmavou podlahou je klasickým a bezpečným řešením. Díky této kombinaci barev celý interiér dobře zapadne a vytvoří souvislé uspořádání.

Jaká barva se hodí k třešní?

Tmavší a výrazná? Proč ne! Ke dřevům tmavších barev, jako je například třešeň, se hodí výraznější barvy. Výborně ale působí i pastelově zelená v kombinaci se žlutou.

By Washington Vise

Jakou Free VPN? :: Jaká barva se hodí k pudrové?
Užitečné odkazy