Domovská stránka > J > Jak Bude Vypadat Miui 13?

Jak bude vypadat MIUI 13?

U Xiaomi je známo, že si na vzhledu své nástavby dává velmi záležet a snaží se ji vylepšit, kde a jak jen to jde. Nové MIUI 13 dorazí ve jménu revolučního Androidu 12. Změny najdete hned zkraje při pohledu na písmo, které se změní na nové Mi Sans. To je zakulacené, lépe čitelné a symetričtější než písmo současné.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat MIUI?

Pak musíte jít do Nastavení> O telefonu> Aktualizace systému a stiskněte ikonu se třemi tečkami a poté stiskněte «Vybrat balíček aktualizace». Pokud se tato možnost nezobrazí, musíte desetkrát stisknout ikonu MIUI, aby byla tato a další možnosti povoleny. Tak jak nainstalovat beta verzi android 12? V systému Android to lze provést dvěma způsoby:

  1. Přejděte do Nastavení > Informace o telefonu > Číslo sestavení. Pokud číslo sestavení začíná na S2B, používáte beta verzi systému Android 12.
  2. Restartujte zařízení. Zobrazí se vám zpráva s informací, že máte na zařízení nainstalovanou beta verzi systému Android.

Kdy vyjde nový Xiaomi?

Xiaomi těsně před koncem roku 2021 oficiálně odhalilo své top modely pro letošní rok. Modely 12 a 12 Pro zatím uvede pouze na čínský trh, na globální dostupnost si ještě počkáme. Telefony mají modernizované fotoaparáty a také upevňují svou pozici jakožto modely s nejrychlejším nabíjením. Co umí MIUI 12? MIUI 12 se tak dočká například zbrusu nových animací počasí ve stylu time-lapse videí. Zrovna tak zde máme přepracovanou animaci otočení displeje a také animace jednotlivých aplikací spouštění, zavření, minimamalizace, obnovení apod.

Kdy vyjde Xiaomi Mi 12?

Ceny a dostupnost dnes představných produktů od Xiaomi pro český trh budou upřesněny při lokálním uvedení 31. března. Jak nainstalovat Android 10? Přejděte do Nastavení> Systém a aktualizace> Aktualizace softwaru> Zkontrolovat aktualizace> Pokud se nabídne update na EMUI 10 > Stáhnout a nainstalovat. Můžete také upgradovat na EMUI 10.0 pomocí HiCare. Než začnete, ujistěte se, že má vaše zařízení nejnovější verzi aplikace HiCare.

Pokud jde o to, proč nejdou aktualizovat aplikace?

Zkontrolujte způsob platby

Podívejte se, jakou platební metodu máte registrovanou v účtu a ujistěte se, že nevypršela, nebyla odmítnuta nebo neselhala. Pokud aplikace nelze aktualizovat a zobrazí se zpráva „váš účet je v App Storu deaktivován“, mohlo dojít k problému s vaší platební metodou.
Co dělat když mi nejde aktualizovat aplikace? Základní postup odstraňování problémů

  1. Kontrola, zda máte silné připojení Wi-Fi nebo mobilní datové připojení
  2. Zkontrolujte místo v úložišti.
  3. Zkontrolujte aktualizace systému Android.
  4. Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení
  5. Odinstalujte aplikaci a pak ji znovu nainstalujte.

Může se také zeptat, co to je aktualizace?

Aktualizace softwaru je v informatice postup, při kterém je do počítače instalována novější verze jeho programového vybavení. Aktualizace se provádí buď z důvodů implementace vyšší bezpečnosti, oprav chyb, nebo z důvodu přechodu na novější verzi software, která obvykle poskytuje novou funkcionalitu a vlastnosti.

By Jonna Ruffolo

Kdy bude Aktualizace na Android 12? :: Jak je starý Windows XP?
Užitečné odkazy