Domovská stránka > C > Co To Je Avg?

Co to je AVG?

AVG AntiVirus, AVG (AntiVirus Guard) je antivirový program od české firmy AVG Technologies, určený pro operační systémy Microsoft Windows, GNU/Linux, Apple macOS, iOS stejného výrobce a Google Android (dříve také pro MS-DOS).

Přečtěte si více

A další otázka, z jakého státu je firma avast která se specializuje na počítačovou bezpečnost?

Avast Software s.r.o. je česká nadnárodní společnost zabývající se počítačovou bezpečností, založená roku 2010 jako následník družstva Alwil Software, jehož historie sahá až do roku 1988. Lidé se také ptají, co je avg antitrack? Když si prohlížíte internet, různé firmy si sestavují váš digitální profil, pomocí něhož sledují vaše aktivity. Toto sledování zablokujeme a zajistíme vám skutečné soukromí.

Lidé se také ptají, jaký je nejlepší antivir zdarma?

nejlepší antivirus zdarma

Kaspersky Security Cloud Free

  • AVG AntiVirus Free.
  • Avira Free Security.
  • Sophos Home.
Co je firma Avast? Avast působí na trhu od roku 1988 a jeho akcie se obchodují na pražské a londýnské burze. Je jedním z průkopníků v oboru počítačového zabezpečení. Dodává bezpečnostní programy pro počítače a mobilní zařízení. Jeho produkty využívá přes 435 milionů uživatelů po celém světě, z velké části bezplatně.

Kdo koupil Avast?

Filip Zelenka. Společnost NortonLifeLock, jež se stane novým vlastníkem české společnosti Avast, je v oboru kyberbezpečnosti známým pojmem. Na vývoji bezpečnostního softwaru pracuje přes třicet let. Celou její existenci doprovázejí fúze s dalšími softwarovými firmami a od roku 2019 nese dnešní název. Jak vypnout AVG AntiTrack? V oznamovací oblasti hlavního panelu Windows dvakrát klikněte na ikonu aplikace AVG AntiTrack.

  1. Na panelu nabídek Apple vyberte možnost Přejít ▸ Aplikace a dvakrát klikněte na ikonu AVG AntiTrack.
  2. Na panelu nabídek Apple klikněte na ikonu AVG AntiTrack a vyberte možnost Zobrazit AVG AntiTrack.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout antitrack?

Pokud už Avast AntiTrack nechcete používat, je třeba přes Obchod Google Play zrušit příslušné předplatné. Jaký antivir nejméně zatěžuje počítač? Speciálně na spotřebované systémové prostředky se totiž v jednom ze svých testů již několik let zaměřuje organizace AV-Comparatives. Ta na podzim vydala novou várku výsledků a z nich vyplývá, že nejlépe si vedly antiviry Avira a Eset a naopak, nejvíce vám systém zpomalí antivir Defender od Microsoftu a Lavasoft.

Který antivirový program je nejlepší?

PořadíNázev produktuCelkové hodnocení
1.BitDefender Internet Security85,5 %
2.Eset Internet Security82,0 %
3.Norton 360 Deluxe79,4 %
4.AVG Internet Security79,2 %
3 další řádky

By Jahncke Bezzo

Similar articles

Kolik lidí v Česku pouziva sociální sítě? :: Jak skryt viditelnost na WhatsApp?
Užitečné odkazy