Domovská stránka > C > Co Je To Ascendent?

Co je to ascendent?

Ascendent je bod na ekliptice, v němž se ekliptika protíná s místní rovinou horizontu na východní straně, tedy v místě výstupu ekliptiky nad obzor. Příslušný bod na horizontu je místo, kde v daný den vychází slunce.

Přečtěte si více

Jaký je ascendent?

Ascendent je bod v horoskopu, který označuje hodinu narození. Neboli je to znamení zvěrokruhu, které ve chvíli vašeho zrození vycházelo nad obzor. Toto vycházející znamení je jedním z nejdůležitějších bodů individuálního horoskopu. Co je můj descendent? V okamžik vašeho narození je určen nejen ascendent na východě, ale zároveň descendent na západě. Tyto dva body tvoří důležitou osu vaší osobnosti. Zatímco ascendent vyjadřuje vás, vaše touhy a vaši osobnost, descendent určuje vaše budoucí vztahy a lidi, které k sobě budete v průběhu života přitahovat.

Když to vezmeme v úvahu, co je můj ascendent?

Ascendent vychází z hodiny vašeho narození a znázorňuje jej jedno z dvanácti znamení zvěrokruhu, které při vašem narození vycházelo nad obzor. Ascendent vašeho narození prozrazuje, jak působíte na své okolí a jak si uvědomujete sami sebe. Jak funguje ascendent? Ascendent je východní bod horoskopu. Spolu s Descendentem, který byl na obzoru na západě, vytváří v grafickém znázornění horoskopu osu, která spojuje dvě protilehlá znamení. V bodě Ascendentu si uvědomujeme především sebe, v bodě Descendentu toho druhého.

Jak určit descendent?

Descendent je opak ascendentu. Je to bod na obzoru, kde zapadají Slunce a planety sluneční soustavy. Je přesně protilehlý a jeho znamení je dané ascendentem. Má-li tedy někdo ascendent v Panně, musí mít vždy descendent v Rybách, protože jsou protilehlé. Co je descendent v horoskopu? Descendent (západní bod horizontu) vytváří společně s ascendentem (východní bod horizontu) pomyslnou osu v horoskopu, která spojuje protilehlá znamení. Descendent. Na rozdíl od ascendentu, který popisuje naše vlastnosti, descendent popisuje vlastnosti a typy lidí, které přitahujeme.

Jak Vypocitat descendent?

Orientačně lze říci“ Kdo se narodil právě při východu Slunce, má ascendent ve stejném znamení jako Slunce (sluneční znamení). Kdo se narodil právě při západu Slunce, má Slunce na descendentu. Ascendent je v opačném znamení, než je jeho Sluneční znamení. Tabulky pro výpočet ascendentu nejsou zcela přesné. Jak zjistím jaký mám ascendent? Ascendent je bod vašeho horoskopu, který se zobrazil na horizontu na východě v datum vašeho narození. Je závislý taktéž na místě, kde jste se narodili. Jeho protivníkem je pak descendent, který se objevil ve stejnou dobu na západě.

Jaký je lev?

Lev je páté astrologické znamení zvěrokruhu mající původ v souhvězdí Lva. V astrologii je Lev považován za pozitivní a extrovertní znamení. Je také považován za ohnivé znamení a je jedním ze čtyř pevných znamení. Lev je podle astrologie ovládán Sluncem.

By Steffi

Jaký je střelec? :: Co je to RAID pole?
Užitečné odkazy