Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Prohlížeč Edge?

Jak nainstalovat prohlížeč Edge?

Nejnovější verzi prohlížeče Edge můžete získat přímo ze stránek Microsoftu, kde je dostupný ke stažení. Největší změnou je možnost instalace i na jiném systému, než je Windows 10. Instalátor je dostupný i pro Windows 7, 8 i 8.1 či macOS a Microsoft chystá i verzi pro linux.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, proč používat microsoft edge?

Microsoft Edge vám poskytuje lepší kontrolu nad vašimi daty a větší transparentnost v rámci blokování sledovacích zařízení při procházení webu s prevencí proti sledování. Jaký prohlížeč pro Windows 7? Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox.

Co je to EDGE?

V angličtině tento výraz znamená "ostří", ve skutečnosti jde ale o zkratku ze sousloví Enhanced Data Rates for Global Evolution. Někdy se setkáte také s termíny Enhanced Data for GSM Evolution, případně Enhanced Data for GPRS Evolution. V překladu by to mohlo znamenat něco jako rozšířené datové prostředí GSM. Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit domovskou stránku edge? Microsoft Edge

  1. Otevřete Microsoft Edge a vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení .
  2. Vyberte Vzhled.
  3. Zapněte přepínač Zobrazit tlačítko Domů.
  4. Můžete zvolit možnost Stránka Nová karta nebo vybrat možnost Zadejte adresu URL a nastavit stránku, kterou chcete používat jako svoji domovskou stránku.

Tak jak aktualizovat edge?

Stažení a instalace nové Microsoft Edge

  1. Přejděte na webovou stránku Microsoft Edge a stáhněte a nainstalujte Microsoft Edge na zařízení s Windows, macOS, iOS nebo Androidem.
  2. Chcete po zobrazení výzvy povolit této aplikaci provádět změny ve vašem zařízení?, vyberte Ano.
Co to je EDGE Chromium? Nový prohlížeč Microsoft Edge je založený na projektu Chromium a byl vydán v 15. ledna 2020. Je kompatibilní se všemi podporovanými verzemi systémů Windows a se systémem macOS. Když si stáhnete tento prohlížeč, nahradí starší verzi prohlížeče Microsoft Edge na počítačích s Windows 10.

Lidé se také ptají, jak zapnout drm v edge?

Jestli chcete tuto funkci zapnout, vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení > Ochrana osobních údajů, vyhledávání a služby > Panel Adresa a vyhledávání a zapněte možnost Zobrazovat návrhy vyhledávání a webů na základě zadaných znaků. Jaký prohlížeč pro Windows Vista? Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA.

Jaký internetový prohlížeč je nejlepší?

1. Místo: Google Chrome je v Česku nejpoužívanějším prohlížečem. V prosinci 2021 s ním pracovalo 66,6 % uživatelů.

By Trautman Mitsch

Jak nainstalovat macOS z USB? :: Jak nainstalovat DirectX na Windows 10?
Užitečné odkazy