Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Mysi Bez Jedu?

Jak se zbavit mysi bez jedu?

Tradičním způsobem, jak se zbavit myší, jsou pasti a pastičky. Zvolit můžete klasickou sklapovací, do níž stačí umístit návnadu, past natáhnout a pak jen čekat, až se do ní hlodavec chytne. Jedná se o osvědčený způsob likvidace myší.

Přečtěte si více

Kam vyleze myš?

Myš domácí vyleze po hrubé omítce, pnoucí vegetaci, nebo po trubkách a kabelech i do vyšších pater budov a protáhne se skulinou i 15 mm širokou, tedy se snadno ukryje za nepřiléhajícími lištami, podlahovou krytinou v rozích místností, za obložením apod. Může se také zeptat, co nesnáší myši? Odežeňte je vůní Babské rady hlásají, že tam, kde je cítit heřmánek, levandule, řebříček, máta, vratič či česnek, myš nevleze. Také prý nesnáší ani prostředky proti molům jako jsou vonné tyčinky, postřiky i bločky do šatníku.

Co prokouše myš?

Myšky přitom mohou v domácnosti napáchat pěknou paseku. V domě se dostanou skoro všude a prokoušou se téměř jakýmkoli materiálem, nedělají jim problém dřevěné součásti nábytku, nezastaví je ani plastové obaly. Jak najit myši hnizdo? Ja bych zkusila najit diru, kudy se mysi dostavaji do domu, a zabetonovat (ci jinak zazdit). Muze to byt za nebo pod kuchynskou linkou, kde odpadni trubly nebo privod vody usti do podlahy. Pokud mas kocoura, co chodi byt jen obcas po dome, jed bych nedavala.

Jak chytit myš bez Pasticky?

Je ale třeba nalákat myš na vhodnou návnadu a také je zásadní past dobře umístit. Co se týká návnady, nejlépe funguje chlebová kůrka opečená na slanině, ořech, kousek sýra nebo salám. Když to vezmeme v úvahu, co vadi myším? Podle babských rad údajně myš nevleze tam, kde ucítí vůni bylinek, jako jsou heřmánek, máta, vratič, levandule či řebříček. Nevoní jí ani česnek, nebo dokonce listy ořešáku.

Jak se zbavit myši v autě?

Teplo. To je lákadlo pro myši a potkany – zahřátý motorový prostor. Hlodavci tedy nechodí do auta hodovat na plastech, dělají si v něm pelíšek. Nejlepším řešením pro zaparkování auta se může jevit garáž pravidelně ošetřovaná deratizační firmou. Také, jak se zbavit potkanů? Potkanů se zbavíme tak, že je chytíme, zabijeme, nebo vyženeme. Potkany a krysy lze chytit těmito způsoby: použití živolovných pastí – do živolovné pasti dáme návnadu, past umístíme do kouta, nebo ke zdi, a potom už jen pravidelně alespoň jednou denně kontrolujeme, aby se chycená krysa nebo potkan v pasti netrápil.

A další otázka, jakou dírou proleze myš?

Už mnoho lidí překvapilo, jak malou skulinkou dokáže prolézt obyčejná myš. Různé zdroje uvádí, že tomuto hlodavci stačí mezera vysoká přibližně 1 cm.

By Viki

Co nevoní myším? :: Jak vyčistit emailovou schránku?
Užitečné odkazy