Domovská stránka > K > Kde Je Ve Windows Seznam Všech Nainstalovaných Programů?

Kde je ve Windows seznam všech nainstalovaných programů?

Chcete-li otevřít tuto nabídku, klepněte pravým tlačítkem myši na nabídku Start systému Windows a stiskněte Settings. Odtud stiskněte Apps > Apps & features. V rolovacím seznamu se zobrazí seznam vašeho nainstalovaného softwaru.

Přečtěte si více

Jak najít program v PC?

Vyhledání všech vašich aplikací a programů

  1. Vyberte tlačítko hledat na hlavním panelu a zadejte název aplikace nebo programu.
  2. Stiskněte klávesu Windows na klávesnici a začněte psát.
Když to vezmeme v úvahu, jak najít umístění aplikace? Obvykle, bez ohledu na to, kde jste si stáhli hry pro Windows a poté je nainstalovali do počítače,výchozí umístění her pro Windows je C:> Program Files> WindowsApps . Ve výchozím nastavení je složka WindowsApps ve vašem počítači skrytá. Musíš zobrazit skryté složky a poté se pokuste o přístup.

Jak najít aplikaci ve Windows 10?

Pokud chcete rychle najít konkrétní aplikaci, zadejte její název do vyhledávacího pole na hlavním panelu. Pokud se aplikace, kterou jste stáhli, nenainstalovala správně, nezobrazí se v nabídce Start nebo při vyhledávání. Můžete zkusit opravit aplikaci. Kde v počítači najděte možnost správy aplikaci? Stiskněte klávesovou zkratku [Windows]+[R] a do řádku Otevřít: napište příkaz »shell:common administrative tools«. Příkaz potvrďte klávesou [Enter] nebo kliknutím na tlačítko »OK«. Nástroje pro správu se ihned otevřou.

Jak aktualizovat programy ve Windows 10?

Microsoft Store ve Windows dokáže aktualizace aplikací instalovat automaticky.

  1. Vyberte obrazovku Start a pak vyberte Microsoft Store.
  2. V Microsoft Storu vpravo nahoře vyberte nabídku účtu (tři tečky) a pak vyberte Nastavení.
  3. V části Aktualizace aplikací nastavte možnost Aktualizovat aplikace automaticky na Zapnuto.
Jak smazat systémové aplikace Android? Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Také, jak zjistit co mám za zdroj?

Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje. Jak zjistím co mám za procesor? Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.

Jak najít soubor podle obsahu?

Vyhledávání v Průzkumníku Windows 10

  1. V průzkumníku si můžete v levém okně vybrat nejprve konkrétní složku, kde se má hledat. Slouží k tomu stromová struktura.
  2. Když hledáte soubory s danou příponou, pak stačí napsat jednoduchý příkaz „*. doc“.
  3. S výsledky vyhledávání lze následně pracovat ve vrchním panelu hledání.

By Hildagarde Kusterer

Kam se instalují hry ze Storu? :: Jak odemknout telefon když nevím heslo?
Užitečné odkazy