Domovská stránka > J > Jak Importovat Kontakty Z Iphone Do Pc?

Jak importovat kontakty z iPhone do PC?

Následně na svém počítači v internetovém prohlížeči navštivte stránky iCloud.com, kde se přihlaste svým Apple ID. Rozklikněte Kontakty, zvolte vybrat vše a Export vCard. Na počítači pod svým účtem Gmailu, který používáte i ve svém zařízení se systémem Android, zvolte nabídku Kontakty, volbu Více a Importovat.

Přečtěte si více

Tak jak zmenit uloziste iphone?

Pokud chcete na vašem iOS zařízení změnit tarif úložiště, tak se přesuňte do Nastavení a v horní části obrazovky klikněte na vaše jméno. Poté vyberte možnost iCloud a na další obrazovce rozklikněte Spravovat úložiště. Co znamená ostatni v Ulozisti? No, tak Ostatní je zkrátka ostatní. Nikdo jiný než ty neví, co všechno jsi si do mobilu natahala. A samo se ti do mobilu nic nestahuje. O synchronizaci musíš vědět.

Jak promazat iPhone?

Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení. Kam zálohovat fotky iPhone? Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.

Tak jak obnovit zálohu iphone?

Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu

  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu“ a pak postupujte podle pokynů na displeji.
Když to vezmeme v úvahu, jak zálohovat iphone na externi disk? Spusťte iTunes a pomocí kabelu USB připojte iPhone k počítači Mac. Vyberte možnost „Shrnutí“ a přejděte do sekce „Zálohy“. Zaškrtněte „Tento počítač“ a stiskněte „Zálohovat nyní“. Otevřením záložní složky na externím zařízení zobrazíte nejnovější záložní soubor pro iPhone.

Jak zmenit uloziste iTunes?

Chcete-li tyto předvolby změnit, použijte příkaz Úpravy > Předvolby a pak klikněte na Pokročilé. Vyberte umístění složky médií iTunes, do níž se ukládají skladby a další soubory, které importujete do iTunes. Změna: Vyberte jinou složku než původní umístění: Hudba\iTunes. Jak smazat zálohu na iTunes? Zobrazení a správa záloh na iCloudu na Macu

  1. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na Apple ID a pak na iCloud.
  2. Klikněte na Spravovat a pak vlevo na Zálohování.
  3. Pokud chcete nějakou zálohu smazat, vyberte zařízení a potom klikněte na Smazat.

A další otázka, jak hromadné smazat kontakty z iphone?

Smazání kontaktu

  1. Otevřete Kontakty a klepněte na kontakt, který chcete smazat.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Sjeďte úplně dolů, klepněte na Smazat kontakt a potvrďte akci klepnutím na Smazat kontakt.

By Studley

Jak zjistit uložená hesla v počítači? :: Jak oznacit vsechny Kontakty iPhone?
Užitečné odkazy