Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Repeater?

Jak se připojit na repeater?

Tlačítko WPS: Pokud váš hostitelský router podporuje funkci WPS, můžete stisknutím tlačítka WPS a poté stisknutím tlačítka WPS na WiFi Repeater navázat zabezpečené spojení mezi hostitelským routerem a WiFi Repeaterem. Tlačítko reset: Toto tlačítko slouží k obnovení výchozích továrních nastavení opakovače.

Přečtěte si více

Kam umístit Wi-Fi router v bytě?

Prvním krokem by mělo být umístění routeru uprostřed prostoru, který chcete pokrýt WiFi signálem. Pokud se jedná o patrový domek, bude asi vhodné vyzkoušet i umístění u stropu spodní místnosti, nebo naopak u podlahy místnosti horní. Všesměrové antény vyzařují nejčastěji signál ve tvaru kruhu. Můžete se také zeptat, jak zesilit wi-fi na zahradu? Wifi extender lze využít pro rozšíření wifi doma, v kanceláři či v komerčních prostorech nebo na vaší zahradě. Wifi extender je přístrojem, který prodlouží dosah signálu až o několik metrů. A nejlepší na tom je, že k tomuto nepotřebujete žádný kabel pokud si zakoupíte zesilovač na wifi síť (wifi extender).

Jak na Wi-Fi na zahradě?

Robustnější řešení pro wifi na zahradě je pak třeba venkovní odolný access point. Mně se líbí TP-LINK CPE210. Jde už o profi zařízení s dosahem až 5 kilometrů v pásmu 2,4 GHz (b, g, n). Napájet je lze přes síťový kabel (Poe), což usnadňuje výběr umístění. Jakou wifi do bytu? D-Link COVR-1102

Hodí se do velkých bytů či domů, podporuje technologii zabezpečení WPA3 a pochopitelně nechybí frekvence 2,4 a 5 GHZ. D-Link COVR-1102 si jako jediný není možné pronajmout, ale pouze koupit.

Jaký wifi router do paneláku?

Už se trochu opakujeme, ale i v této cenové kategorii je na tom nejlépe TP-Link. Přesněji se jedná o router TP-Link Archer X50, se kterým už nebudete muset řešit koupi dalšího routeru roky. Tento Wi-Fi 6 router toho umí opravdu hodně. Maximální rychlost v pásmu 5 GHz je až 2402 Mb/s, u 2,4 GHz pásma je to 574 Mb/s. Podle toho, jak vybrat nový router? Před výběrem routeru je nutné vědět, jaký typ připojení doma máte, nebo budete mít. Také je důležité vědět, jak velkou plochu chcete pokrýt signálem a zda budete používat router jen na připojení k internetu, nebo chcete i sdílet data po domácí síti, hrát hry, streamovat videa ze zabezpečovacích kamer a podobně.

Jak zjistit rušení WiFi?

jednoduchou aplikaci pro chytrý telefon s operačním systémem Android Wifi Analyzer, pro Apple Mac je dostupná aplikace WiFi Explorer Lite (pro iPhone tyto druhy aplikací zdá se neexistují) a pro Windows pak WiFi Analyzer. Pokud vaše zařízení podporuje i 5 GHz, změříte si rušení i v tomto pásmu. Na jakém principu funguje WiFi? Rádio pro WiFi dokáže měnit přenosové frekvence. 802.11b dokáže přímo vysílat na kterémkoliv ze tří pásem, nebo může rozdělit šířku přenosového pásma na mnoho kanálů a přepínat se mezi nimi. Díky tomu je umožněná komunikace několika WiFi zařízení současně bez obav, že se budou navzájem rušit.

Jak se šíří signál WiFi?

Pro nejlepší pokrytí daného prostoru signálem nikdy nenechávejte všechny zabudované nebo externí antény routeru mířit stejným směrem. Signál se z antén šíří kolmo k nim, takže pokud chcete, aby dosahoval i do dalších pater, natočte jednu z nich vodorovně s podlahou.

By Rafaelle Worthan

Jak zkopírovat celý text? :: Jak vysila router?
Užitečné odkazy