Domovská stránka > J > Jak Zapnout Spotlight?

Jak zapnout Spotlight?

Pokud používáte více vstupních zdrojů a kombinace Cmd-mezerník a Alt-Cmd-mezerník jste nastavili jako zkratky pro přepínání mezi vstupními zdroji, je třeba změnit zkratky Spotlightu. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na volbu Klávesnice , dále na volbu Zkratky a nakonec na Spotlight.

Přečtěte si více

Kde Spotlight?

Spotlight je jednoduše řečeno Google pro váš Mac. Využít jej můžete k vyhledávání prakticky všech souborů, dat a aplikací, které se na vašem zařízení nachází. Vyvolat jej můžete jednoduše klávesovou zkratkou Command + mezerník, anebo stačí klepnout na ikonu lupy v pravé části horní lišty. Co je to Spotlight? Význam: Spotlight - anglicky "světlo reflektoru", případně fráze "be in spotlight" znamená "být středem pozornosti".

Jak hledat na Macbooku?

Hledání

1. Na Macu klikněte na ikonu Spotlightu v řádku nabídek (je‑li zobrazená) nebo stiskněte Cmd‑mezerník či funkční klávesu. (je‑li k dispozici).
  2. Do vyhledávacího pole zadejte, co hledáte – výsledky se budou zobrazovat během zadání textu.
  3. V oblasti výsledků proveďte některou z následujících akcí:
Jak vypnout Spotlight na Macu? Vypnutí návrhů Siri pro Spotlight na Macu
  1. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na volbu Spotlight a potom na Výsledky hledání. Otevřít panel Výsledky hledání v předvolbách Spotlight.
  2. V seznamu zrušte zaškrtnutí políčka Návrhy Siri.

Jak zapnout najít můj Mac?

Nastavení funkce Najít můj Mac

1. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému a pak klikněte na Apple ID . Otevření předvoleb Apple ID.
  2. Na bočním panelu klikněte na iCloud.
  3. Vyberte Najít můj Mac a potom kliknutím na Povolit (budete-li vyzváni) povolte službě Najít můj Mac používání polohy vašeho Macu.
Pokud jde o to, jak restartovat macbook pomocí klavesnice? Control-Tlačítko napájení* nebo Control-Vysunutí média : Zobrazí dialogové okno s dotazem, zda chcete počítač restartovat, uspat nebo vypnout. Control-Command-Tlačítko napájení:* Vynuceně Mac restartuje bez výzvy k uložení otevřených a neuložených dokumentů.

Jak restartovat Mac Book Air?

Za běžných okolností můžete svůj Mac restartovat výběrem nabídky Apple > Restartovat. V některých případech – například když Mac přestane reagovat – však budete muset použít jinou metodu spuštění. Stiskněte a podržte tlačítko napájení na Macu stisknuté tak dlouho, dokud se počítač nevypne. Jak vypnout Macbook pomocí klávesnice? AppleVypnout MacMacklávesnice

1. Vyberte nabídku Apple > Vypnout Mac.
  2. Odpojte napájecí kabel.
  3. 15 sekund počkejte.
  4. Napájecí kabel znovu připojte.

Lidé se také ptají, jak restartovat macbook air?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Restartovat. Pokud nechcete, aby se aktuálně otevřená okna aplikací při restartu Macu znovu otevřela, zrušte volbu „Při příštím přihlášení znovu otevřít okna“.

By Isaac Chabbez

Jak spustit WordPad? :: Co je to za IP?
Užitečné odkazy