Domovská stránka > C > Co To Je Tablet Pc?

Co to je Tablet PC?

Tablet PC, to je snadno přenosná kombinace notebooku s Windows a tabletu. Jsou menší, ale výkonnostně strovnatelné se standardními notebooky. Můžete na nich psát a pracovat jako na notebooku, ale i hrát hry jako na tabletu. Lze je ovládat myší a touchpadem nebo dotyky na displeji.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co je lepší notebook nebo tablet?

Pokud například potřebujete pouze zařízení k surfování po internetu, používání sociálních sítí a sledování videí online, stačí tablet. Je-li vyžadována práce, řekněme, u textů je lepší dát přednost notebooku. Například by si studenti měli vybrat notebook, ale ve většině případů budou mít studenti dostatek tabletu. Když to vezmeme v úvahu, kdy se vynalezl tablet? Není tomu tak, první elektronický tablet schopný rozpoznávání písma byl patentován již v roce 1888 (ano, skutečně to bylo již v devatenáctém století), první systém pro elektronické rozpoznávání znaků pak byl patentován v roce 1915 a první skutečný tablet tak, jak jej chápeme dnes, byl představen v roce 1956.

Proč si koupit tablet?

Tablet (opět s klávesnicí) je užitečný na psaní zápisků a internet, navíc je lehčí než notebook a zpravidla i vydrží déle na baterii. Takové zařízení může být dostupnější variantou k levným notebookům. Jaký je rozdíl mezi laptopem a notebookem? Laptop je starší označení pro obdobu notebooku (název vychází z možnosti použití na kolenou – laptop = počítač na klín). Změna označení tak vyjadřovala zmenšení velikosti a tloušťky (notebook = zápisník, kniha).

Lidé se také ptají, jaké funkce má tablet?

S tabletem máme neomezené možnosti, ať už jde o surfování na internetu, sledování oblíbených videí a filmů, zapisování poznámek, focení atd. Jak používat tablet? Další využití pro tablet

  1. Čtěte e-knihy, jako by to bylo eBook.
  2. Číst offline některé webové stránky.
  3. Poraďte se a editovat mnoho dokumentů kancelářského softwaru.
  4. Procházení webu jako by to byl notebook, ale také dotykový, pokud chcete (přes WiFi, USB nebo interní 3G)

Také, co všechno umí tablet?

Tablet vám umožní surfovat po webu, číst texty všeho druhu, prohlížet fotografie, sledovat video a také pracovat s rozličnými aplikacemi nebo hrát hry. Díky tabletu nebudete tolik odkázáni na vysedávání u počítače, navíc jde o zařízení snadno přenosné. Bez problémů se vměstná do batůžku i do kabelky. Co znamená LTE u tabletu? LTE je zkratka pro vysokorychlostní internet s technologií Long Term Evolution, který navazuje na současnou 3G síť s mnoha vylepšeními.

Jak velký tablet koupit?

Velikost tabletu podle účelu používání Úhlopříčka tabletů se pohybuje v intervalu od 7" po 12,9", přičemž nejprodávanější tablety mají úhlopříčku 10,1". Jeden palec je 2,54 cm, proto jde o rozměry přibližně od 17,7 po 32,7 cm.

By Dryden

Jak vybrat notebook 2v1? :: Který operační systém je zdarma?
Užitečné odkazy