Jak odstranit Samsung free?
Zde je postup, jak jej úplně odebrat z obrazovky:
- Přejděte na domovskou obrazovku smartphonu Samsung.
- Nyní dlouze stiskněte na domovské obrazovce, dokud se neobjeví různá nastavení.
- Nyní přejeďte prstem doprava a uvidíte obrazovku Samsung Free.
- Vypněte přepínač vedle něj.
Jak odstranit Samsung aplikace?
Chcete-li staženou aplikaci odinstalovat, klepněte a podržte aplikaci a vyberte možnost „Odinstalovat“. Odstranění potvrďte klepnutím na „Ok“. Existují některé výchozí aplikace, které nelze ze zařízení odinstalovat. Lze je deaktivovat klepnutím a podržením aplikace a výběrem možnosti „Zakázat“. Co je aplikace Samsung free? Co je Samsung zdarma? Samsung Free je nejlépe popsán jako agregátor obsahu. Obsah zahrnuje zpravodajské články, podcasty, živé televizní vysílání a dokonce i hry. To vše je umístěno ve čtyřech záložkách na domovské stránce úplně vlevo.
Co je Ar emoji?
Samsung vydal aktualizaci balíčku AR Emoji, který u Galaxy S9 umožňuje vytvářet digitální postavičky s vaším vlastním obličejem. Hlavní změnou je vylepšené rozpoznávání obličeje. Podle Samsungu se zvedl počet tzv. Landmark detector points o 65 procent, což se odráží v přesnějším zaznamenání pozic vašich očí nebo úst. Jak vypnout Samsung Pass? Chcete-li deaktivovat Samsung Pass ve vaší poznámce 20, postupujte takto: Otevři Nastavení aplikace. Klepněte na Biometrie a bezpečnost. Vybrat Samsung Pass.
Jak vypnout Upday?
Jak to úplně vypnout
- Jít do "Ajuste„V mobilu.
- Přejděte do sekce „aplikace"
- Najděte aplikaci Nahoru.
- Klikněte na „Deaktivovat"a připraven.
Jak se zbavit programu který nejde odinstalovat?
Tip: Jak odstranit program, který nemá odinstalátor
- 1) Vytvořte bod obnovení systému.
- 2) Restartujte systém do nouzového režimu.
- 3) Zjistěte cestu k nainstalovanému programu.
- 4) Pročistěte registry.
- Spusťte Smart Hub a poté klepněte na položku Moje aplikace.
- V horní liště vyberte záložku Moje App.
- Zvolte tlačítko pro zobrazení možností v pravém horním rohu.
- Ze zobrazené nabídky vyberte možnost Odstranit z Moje App.
- Vyberte aplikaci, kterou chcete odstranit.
Jak odstranit předinstalované aplikace?
Nepotřebné aplikace, které výrobce předinstaloval do vašeho zařízení můžete v případě, že jde o běžně dostupné aplikace většinou snadno odinstalovat. Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“.