Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Video V Zoneru?

Jak vytvořit video v Zoneru?

Jak na to?Vytvoření i úprava videa je v ZPS X otázka několika minut.

  1. Vyberte fotky nebo video.
  2. Nastavte délku trvání snímků a animaci přechodů.
  3. Pokud chcete, video sestříhejte.
  4. Vložte hudbu.
  5. Klikněte na Uložit video. Hotovo!

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak udělat video z fotek a videí?

Vytvoření videa z fotek v Zoner Photo Studiu je velmi jednoduchá a praktická funkce, která dodá vaší prezentaci šťávu. Za pár minut si díky ní vytvoříte video s hudbou, případně mluveným komentářem k prezentaci nebo publikování na internetu. Vyzkoušejte to zdarma! V čem se dělají Prezentace? Offline programy

  • PowerPoint. Tento prezentační nástroj patří do kancelářského balíku Microsoft Office.
  • Impress. Další z offline nástrojů patří do freeware balíku OpenOffice.
  • Prezi. Prezi představuje netradiční online nástroj pro tvorbu prezentací.
  • Empressr.
  • Google Docs Presentation.
  • SlideShare.

Jak prezentovat fotky?

Existuje mnoho služeb na sdílení fotografií, mezi ty nejznámější patří například Flickr, Fotky Google, Facebook nebo Instagram, z českých služeb můžete využít třeba Zoneramu, ambicióznější fotografové pak třeba galerii na FotoAparat.cz. Lidé se také ptají, jak udělat prezentaci na iphone? Ve správci prezentací klepněte nahoře na obrazovce na tlačítko Vytvořit prezentaci . Pokud právě upravujete prezentaci, klepněte na (na iPhonu) nebo klepněte na Prezentace (na iPadu) a otevřete správce prezentací. Klepněte na Vybrat motiv a pak na motiv.

A další otázka, proč nejde hudba v instastories?

Nová funkce je k dispozici pouze pro nejnovější verzi Instagramu, takže první věcí, kterou můžete udělat pro opravu nefunkční hudby, je aktualizace aplikace. V iPhone: Přejděte na aktualizace na App Store a klepněte na aktualizovat tlačítko vedle aplikace Instagram, pokud existuje aktualizace. Jak dostat hudbu do videa? Přidání zvukové stopy do videa

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na video, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce klikněte na Editor.
  5. Vyberte možnost Zvuk.
  6. Najdete-li skladbu, která se vám líbí, klikněte na PŘIDAT.
  7. Až budete mít hotovo, klikněte na ULOŽIT.

Jak vložit do videa hudbu v mobilu?

Přidání hudební skladby

V aplikaci Movie Maker otevřete sestříhané video a přepněte se na kartu Domů. Tady klepněte na tlačítko Přidat hudbu se symbolem noty. V počítači pak vyhledejte příslušný hudební soubor, který chcete použít, a vložení potvrďte tlačítkem Otevřít.
Jak udělat video z fotek online? Dáváte-li přednost klasickým aplikacím a můžete je instalovat, pak vám doporučujeme zdarma dostupný software DVD slideshow GUI. Je šířen jako open source a umí vytvořit prezentaci na DVD-Video z vašich fotografií, a dokonce lze mezi nimi využít na 237 různých animačních přechodů.

Jak vytvořit Reels?

Pro vytvoření stačí kliknout na ikonku pro přidání příspěvku v pravém horním rohu a následně vybrat Sekvence. Případně se na tvorbu Reels dostanete i přes Stories. Pak už můžete natáčet nebo přidat hotové video z galerie ve vašem chytrém telefonu, jen pozor na to, že obrázky přidat nejdou.

By Garnet

Jak vyčistit ventilátor? :: Jak vytvořit prezentaci fotografií s hudbou?
Užitečné odkazy