Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Lokálním Účtem A Účtem Microsoft?

Jaký je rozdíl mezi lokálním účtem a účtem Microsoft?

Přihlášení pomocí místního účtu vám nedovolí přístup k žádné z těchto funkcí a funkcí. Budete mít přístup k souborům, nastavením a aplikacím pouze na místním počítači. Pokud aktuálně používáte místní účet, můžete snadno přejít na účet Microsoft.

Přečtěte si více

Co je to účet Microsoft?

Účty Microsoft

Účet Microsoft je bezplatný účet, který se používá pro přístup k mnoha zařízením a službám Microsoftu, jako jsou například webová e-mailová služba Outlook.com (známá také jako hotmail.com, msn.com, live.com), aplikace Office Online, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Windows nebo Microsoft Store.
Jak vytvořit pracovní účet Microsoft? Jak vytvořit nový účet Microsoft

  1. Přejděte na account.microsoft.com, vyberte Přihlásit se, a potom vyberte Vytvořte si ho!
  2. Pokud si chcete raději vytvořit novou e-mailovou adresu, vyberte Získat novou e-mailovou adresu, vyberte Další a pak postupujte podle pokynů.

Lidé se také ptají, co je to microsoft?

Microsoft je americká akciová nadnárodní společnost, která je jednou z vůdčích firem na poli informačních technologií. Je tvůrcem nejpoužívanějšího operačního systému Windows. Microsoft je jeden z největších výrobců softwaru na světě. Co je místní účet? Pro kohokoli, kdo často používá váš počítač, můžete vytvořit místní uživatelský účet (offline účet). Ve většině případů je ale nejlepší volba mít pro každého, kdo používá počítač, vytvořený účet Microsoft. S účtem Microsoft máte přístup ke svým aplikacím, souborům a službám Microsoftu na všech svých zařízeních.

Jak odebrat pracovní nebo školní účet?

Pokud potřebujete odebrat účet z počítače, postupujte takto:

  1. Vyberte Spustit> Nastavení> účty> Accessu v práci nebo ve škole.
  2. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odpojit.
  3. Výběrem možnosti Ano akci potvrďte. Upozorňujeme, že tato akce účet neodstraní, ale pouze odebere přístup z vašeho počítače.
Jak se prihlasit k Microsoftu? Přejděte na účet Microsoft a vyberte Přihlásit se. Zadejte e-mail, telefonní číslo nebo přihlašovací údaje služby Skype, které používáte pro další služby (Outlook, Office atd.), a pak vyberte Další. Pokud nemáte účet Microsoft, můžete vybrat odkaz Nemáte účet?

Když to vezmeme v úvahu, jak zrušit účet u microsoft?

účet

Odebrání účtu, který používají aplikace:

  1. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty .
  2. V části Účty používané jinými aplikacemi vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat.
  3. Výběrem možnosti Ano akci potvrďte.
Co je účet OneDrive? Nejste si jistí, co je OneDrive? Ve službě OneDrive můžete bezpečně ukládat svoje fotky, soubory a složky na jednom místě, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoliv.

Může se také zeptat, jak vytvořit účet microsoft teams?

Přejděte na products.office.com/microsoft-teamsa vyberte Zaregistrovat se zdarma. Zadejte adresu Gmailu a vyberte Další. Zvolte možnost a vyberte Další. Vzhledem k tomu, že máte adresu Gmailu, budete si muset vytvořit nový účet Microsoft.

By Killam Cinkan

Jak založit účet na Outlooku? :: Jak zjistit cilovou skupinu?
Užitečné odkazy